13 Μαΐ 2014

"Υπόθεση Γαία"... και η ταφή του εφιάλτη ανοιχτά της Κρήτης!

Η Γη και όλα τα είδη της αποτελούν έναν ενιαίο αλληλεπιδραστικό ζωντανό οργανισμό. Εκείνοι που προσυπογράφουν την υπόθεση υποστηρίζουν πως το να επεμβαίνουμε στην ισορροπία αυτού του υπερ-οργανισμού που ονομάζεται Γαία - είτε καταστρέφοντας ένα τροπικό δάσος, είτε μειώνοντας το στρώμα του όζοντος, είτε μεταλλάσσοντας οργανισμούς μέσω της γενετικής μηχανικής - μπορεί να απειλήσει την επιβίωσή της και συνεπώς τη δική μας.....
Αν και έχουν ήδη συντελεστεί πέντε μαζικοί αφανισμοί στην ιστορία του πλανήτη μας, θεωρείται ότι όλοι έχουν προκληθεί από εξωγήινα γεγονότα, όπως η πρόσκρουση κάποιου κομήτη στη γη. Μία από της νέες μελέτες συμπεραίνει ότι ο "φυσικός κόσμος διατρέχει τον έκτο μεγάλο αφανισμό στην ιστορία του" Αυτή τη φορά όμως η αιτία του αφανισμού δεν είναι εξωγήινη. Σύμφωνα με έναν από τους συγγραφείς της μελέτης. τον Jeremy Thomas, "από όσο ξέρουμε αυτός ο αφανισμός οφείλεται σε έναν ζωικό οργανισμό: τον άνθρωπο".

από το βιβλίο του Bruce Lipton "η Βιολογία της Πεποίθησης"



Αφορμή γι' αυτό το απόσπασμα, η γνωστή ελπίζω σε όλους ιστορία με τα χημικά στη Κρήτη. Αντιγράφω αυτούσια την πληρέστατη ανάρτηση της Αινάφετς με τα απαραίτητα link για όποιον θέλει να διαμαρτυρηθεί έστω ηλεκτρονικά, γιατί ειλικρινά δεν ξέρω πώς αλλιώς.....

*********

Δεν νομίζω πως μπορεί να υπάρχει άνθρωπος σ’ αυτό τον πλανήτη που να πιστεύει πως η Γη δεν είναι ζωντανή, πως δεν αναπνέει…
Τον τελευταίο μήνα στη μπλογκογειτονιά μας με την παρότρυνση της Αγριμιώ που βρίσκεται στη Μελβούρνη, ξεκίνησε μια κινητοποίηση των bloggers, για να σταματήσει μια τεράστια οικολογική καταστροφή έξω από την Κρήτη.
Οι bloggers ξέρουν πια ότι το διαδίκτυο έχει δύναμη και μπορεί να καταφέρει πολλά…

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

1524609_570356776385252_433863375_n_zps03596eb2


Με την ελληνική κυβέρνηση να τηρεί σιγήν ιχθύος και την κοινή γνώμη να ανησυχεί, όλα δείχνουν πως η καταστροφή των χημικών όπλων της Συρίας, θα γίνει στη Μεσόγειο και συγκεκριμένα δυτικά της Κρήτης.
Παρά την αντίδραση των περιφερειών σε Ιταλία, Μάλτα και Ελλάδα, των χωρών δηλαδή ανοιχτά των οποίων θα γίνει η καταστροφή των χημικών όπλων, και τις επιστολές που απέστειλε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης σε υπουργούς αλλά και τις περιφέρειες Ιταλίας και Μάλτας για… γενικότερη αφύπνιση, ουδεμία επίσημη απάντηση υπάρχει, αλλά ούτε και θέση, σε ένα σημαντικό θέμα, που μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη καταστροφή στο περιβάλλον της κλειστής λεκάνης της Μεσογείου.
Η μοναδική πληροφόρηση έρχεται από μεγάλες ευρωπαϊκές εφημερίδες και site, με την νέα εξέλιξη, όπως έγραψε το ekriti.gr, να λέει ότι Ρώσοι, Αμερικανοί, Κινέζοι και Γερμανοί συνεργάζονται στην υπόθεση της απομάκρυνσης του επικίνδυνου φορτίου των χημικών όπλων της Συρίας. Ρωσικά πολεμικά σκάφη βοηθούν τη διεθνή επιχείρηση απομάκρυνσης των χημικών όπλων από τη Συρία σύμφωνα με δήλωση του υπουργού Άμυνας της χώρας. Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που Ρώσοι συνεργάζονται με Κινέζους σε επίπεδο στρατιωτικών ναυτικών δυνάμεων, γεγονός που καταδεικνύει την σπουδαιότητα και την επικινδυνότητα της αποστολής.
Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται στο site avaaz της κοινωνικής δικτύωσης πολιτών, σε μία προσπάθεια να αποσοβηθεί η μόλυνση της κλειστής θάλασσας της Μεσογείου με ένα φορτίο που η οικολογική καταστροφή που θα επιφέρει δεν είναι δυνατόν ούτε να προβλεφθεί για την ώρα, καθώς προηγούμενο διεθνώς με υδρόλυση σε τέτοιο φορτίο δεν υπάρχει.

«Αν είχαμε ΑΟΖ θα μπορούσαμε να πούμε όχι»
Την ίδια ώρα για την καταστροφή των επικίνδυνων χημικών όπλων της Συρίας στη Μεσόγειο γράφει ο γνωστός δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος αναφέρει ότι υπήρχε τρόπος να βάλουν «βέτο» η Ελλάδα, η Ιταλία και η Μάλτα στην καταστροφή των χημικών όπλων στο «τρίγωνο» της Μεσογείου που σχηματίζουν οι τρεις χώρες,  αν είχαν αποφασίσει να χαράξουν την ΑΟΖ, καθώς έτσι θα είχαν το δικαίωμα να πουν «όχι» στην απόφαση του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων.
Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση του στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Μιχάλης Ιγνατίου υποστηρίζει ότι η καταστροφή των χημικών της Συρίας ανοιχτά της Κρήτης θα μπορούσε να αποφευχθεί, εάν οι χώρες που εμπλέκονται σε αυτό το «τρίγωνο» της Μεσογείου που επελέγη -η Μάλτα, η Ελλάδα και η Ιταλία είχαν ΑΟΖ-, Γράφει ο Μιχάλης Ιγνατίου:

«Tον Δεκέμβριο του 2013 ο Οργανισμός για την Απαγόρευση Χημικών Όπλων ανακοίνωσε ότι είναι «τεχνικά δυνατόν» να καταστραφούν τα χημικά όπλα της Συρίας στην Μεσόγειο. Βέβαια δεν έδωσαν λεπτομερείς εξηγήσεις πώς θα καταστραφούν αυτά τα χημικά όπλα.
Μια εκδοχή είναι ότι θα καταστραφούν πάνω σ’ ένα πλοίο με την μέθοδο της υδρόλυσης αντί αποτέφρωσης. Οι Αμερικανοί έχουν ήδη παραλάβει τα χημικά όπλα και τα πάνε στην Ιταλία όπου θα γίνει η επεξεργασία τους. Η επεξεργασία θα γίνει στο πολεμικό πλοίο των ΗΠΑ Cape Ray που έχει μήκος 198 μέτρων και χωρητικότητα 91.000 τόνους και συνοδεύεται από πολεμικά πλοία της Ρωσίας και της Κίνας.
Το πλήρωμα και 15 ιδιώτες είχαν ειδικά εκπαιδευτεί πριν αναχωρήσει το πλοίο για την Ιταλία. Το πλοίο διαθέτει δυο πυρηνικούς αντιδραστήρες που θα χρησιμοποιηθούν για την καταστροφή των χημικών όπλων και για την ουδετεροποίηση των βασικών τους στοιχείων. Το σύνολο των χημικών όπλων που θα καταστραφούν ανέρχονται σε 800 τόνους ενώ υπολογίζεται το σύνολο των χημικών όπλων που διαθέτει η Συρία ανέρχονται σε 1.300 τόνους.
Έχει ήδη αποφασιστεί ότι αυτά τα απόβλητα των χημικών όπλων να καταποντιστούν σε μια περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου στο τρίγωνο Κρήτη-Μάλτα-Ιταλία. Εάν όμως τα τρία αυτά ευρωπαϊκά κράτη είχαν δημιουργήσει ΑΟΖ, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα μπορούσαν να πετάξουν τα χημικά όπλα στην θαλάσσια περιοχή τους χωρίς την άδειά τους.

Το Άρθρο 56 (Δικαιώματα, αρμοδιότητες και υποχρεώσεις του παράκτιου Κράτους στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη) της Σύμβασης του Δίκαιου της Θάλασσας αναφέρει στην παράγραφο 1β (ιιι) ότι το παράκτιο κράτος είναι υπεύθυνο για «την προστασία και διαφύλαξη του θαλάσσιου περιβάλλοντος». Δηλαδή εάν η Ελλάδα διέθετε ΑΟΖ σήμερα δεν θα μπορούσαν οι Αμερικανοί να ρίξουν (dumping) χημικά απόβλητα στον θαλάσσιο χώρο της Κρήτης. Έτσι οι Αμερικανοί έχουν έναν επιπλέον λόγο να μην επιθυμούν η Ελλάδα να ανακηρύξει ΑΟΖ.
Μία μελέτη του καθηγητή Moshe Kol του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ δείχνει ότι τα υποπροϊόντα των χημικών όπλων θα καταστρέψουν ένα μέρος της θαλάσσιας ζωής και θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στο θέμα της αλιείας και γενικότερα της μόλυνσης του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Το πρόβλημα το έχουν ήδη αντιληφθεί επιστήμονες του Πανεπιστημίου Κρήτης και του Δημόκριτου αλλά δεν γνωρίζουμε εάν έχει ενημερωθεί η ελληνική κυβέρνηση.
Εάν όλα τα κράτη της ΕΕ είχαν δημιουργήσει ΑΟΖ στην Μεσόγειο θα μπορούσαν να μην επιτρέψουν στους Αμερικανούς, τους Ρώσους και τους Κινέζους να προχωρήσουν στην μόλυνση της Μεσογείου και να αναγκαστούν να τα πάνε στη μέση του Ατλαντικού Ωκεανού.
Γι’ αυτό η ιδέα της Ευρωπαϊκής ΑΟΖ που άρχισε να συζητά η σημερινή κυβέρνηση και που την ειρωνεύτηκαν κάποιοι ειδικοί πρέπει να ζωντανέψει πάλι τώρα που Ελλάδα έχει την Προεδρία της ΕΕ. Όπως έχω γράψει πολλές φορές, το γεγονός και μόνο ότι η ΕΕ διαθέτει μεγάλο μήκος ακτών ήταν αρκετό για να ενδιαφερθεί και να λάβει μέρος στην 3η Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας που θα δημιουργούσε το νέο Σύνταγμα των Θαλασσών και Ωκεανών του πλανήτη μας.
Βέβαια, ο κύριος λόγος της συμμετοχής της ΕΕ στην Διάσκεψη, ήταν το γεγονός, ότι τα κράτη-μέλη της είχαν μεταβιβάσει ορισμένες αρμοδιότητες σ’ αυτήν. Οι αρμοδιότητες αυτές αφορούσαν βασικά τα θέματα της αλιείας, της εμπορικής πολιτικής και της διατήρησης του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Δηλαδή η ΕΕ έχει κυριαρχικά δικαιώματα αλιείας και θαλάσσιου περιβάλλοντος στις ΑΟΖ των κρατών-μελών της. Γι’ αυτό και η ΕΕ έχει Επίτροπο για τα θέματα Αλιείας και ΑΟΖ που σήμερα τα καθήκοντα αυτά ανήκουν στην Ελληνίδα επίτροπο, κυρία Μαρία Δαμανάκη.
Η Ελλάδα πρέπει να ζητήσει από τους εταίρους της στις Βρυξέλλες να επεκτείνουν την ΑΟΖ τους και στη Μεσόγειο όπως έχουν κάνει στις άλλες θαλάσσιες περιοχές τους. Για αυτό το λόγο ήταν πολύ σημαντική η παρέμβαση του Έλληνα Πρωθυπουργού που ουσιαστικά ζήτησε να δημιουργηθεί μια Ευρωπαϊκή ΑΟΖ στην νοτιοανατολική Μεσόγειο ανάμεσα στην Ιταλία, την Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα. Θα περάσουν πολλά χρόνια για να ξαναπάρουμε την Προεδρία και πρέπει να αναλάβουμε τώρα μια πρωτοβουλία και να υπερασπιστούμε τα εθνικά μας συμφέροντα».


Διαβάστε επίσης από το blog της Φλώρας, το κείμενο που αποφάσισαν να δημοσιεύσουν στις 12 Μαΐου, πολλοί bloggers. Και το κοινό κείμενο που μοιράστηκε από την Κίνηση Πολιτών “εξουδετέρωση” των Χημικών όπλων της Συρίας στη θάλασσα της Μεσογείου- Μελβούρνη.

Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του, υπογράφοντας και αναδημοσιεύοντας τα κείμενα που μπορούν να κινητοποιήσουν αυτούς που κρατούν στα χέρια τους τις τύχες των επόμενων γενιών…

18 σχόλια:

Άιναφετς είπε...

Χαίρομαι που για μια ακόμα φορά Μαρία μου, συνπλέουμε και σ΄αυτό το επιχείρημα...
Γιατί ξέρουμε πως όσο πιο πολλοί "δουλεύουν" προς αυτή την κατεύθυνση, τόσο μεγαλώνουν οι πιθανότητες να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα!
ΑΦιλάκια πάντα καρδιάς! :)

Levina είπε...

Καλημέρα Μαρία μου, όσο κι αν θέλουν να φιμώσουν αυτή την αθλιότητα που επιχειρούν, ξέρουμε , καταλαβαίνουμε και ας θέλουν να μας αποπροσανατολίσουν με ανόητα άρθρα ... πιο πολύ έχουν μιλήσει για τα μούσια του τύπου που κέρδισε στο τσίρκο της γιουροβίζιον παρά για τα χημικά που σκοτώνουν τις θάλασσές μας...
Τα ψηφίσματα είναι δυο, εκτός από αυτό που έχεις βάλει είναι και αυτό...
https://secure.avaaz.org/en/petition/UN_OPCW_Prime_Ministers_of_Greece_Malta_and_Italy_Dont_allow_the_dumping_of_800_tonnes_of_chemical_weapons_in_Mediterran

και ας τα διαδώσουμε να μπουν όσοι ακόμα δεν ψήφισαν να το κάνουν....

Την καλημέρα και τα φιλιά μου....

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

Margoυλίνι μου
Χαίρομαι την εμφάνισή σου,αν και γι αυτό το δυσάρεστο λόγο!
Πράγματι η ανάρτηση της Στεφανίας,ήταν η πιο εμπεριστατωμένη και ξεκάθαρη,μακάρι νάχε συμπεριληφθεί στο κείμενο που δημοσιεύθηκε κατά δεκάδες στο διαδίκτυο για καλλίτερη πληροφόρηση
Αλλά έστω κι έτσι ας ευχηθούμε να ξεκουφάνει ωτα μη ακουόντων
Φιλάκια πολλά, πάντα αγαπημένη!

Mariela είπε...

Μαργκό μου, άργησες αλλά μας αποζημίωσες με την σοβαρότητα και υπευθυνότητα της ανάρτησης... Κάπου διάβασα πως θα συμμετέχεις ενεργά στις εκλογές, ελπίζω όλα να πάνε καλά και να σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις πράξη έστω και λίγα από αυτά που πιστεύεις.
Θα είναι ένα σημαντικό βήμα μπροστά για τον τόπο σου... Αναδημοσιεύω την ανάρτηση σου στο facebook!!
φιλάκια πολλα

thinks είπε...

Το πρόβλημα είναι ότι τα χημικά αυτά (αφού, υποτίθεται, εξουδετερωθούν πάνω σε καράβια) δεν πρόκειται να "θαφτούν στην Κρήτη", ούτε πουθενά αλλού σε σημείο το οποίο να πέφτει στην δικαιοδοσία οποιασδήποτε κυβέρνησης. Η τοποθεσία βρίσκεται κάπου μεταξύ Κρήτης, Μάλτας και Ιταλίας, σε διεθνή ύδατα όπου ο καθένας μπορεί να κάνει ότι του καπνίσει και μετά να εκδικάζεται κάποια διεθνής δικαστική υπόθεση χρόνια και δεκαετίες. Οι χώρες μπορούν να πράξουν μόνο μέσα από το πλαίσιο του διεθνούς δικαίου. Ενώ οι πολίτες μπορούν να παραπονεθούν στην κυβέρνησή τους, ή ακόμα και σε διεθνείς οργανισμούς, οι κυβερνήσεις και οι διεθνείς οργανισμοί δεν έχουν μηχανισμό ή οδούς δια των οποίων να απαγορεύσουν σε οποιονδήποτε να κάνει ότι θέλει σε διεθνή χώρο που δεν ανήκει σε κανέναν. Δεν υπάρχουν τέτοιοι μηχανισμοί με οποιαδήποτε ισχύ. Μπορούν να γίνουν μόνο διαμαρτυρίες τις οποίες κανείς δεν έχει την παραμικρή νομική υποχρέωση να ακούσει. Γι' αυτό και οι κυβερνήσεις δεν κάνουν ενεργά βήματα --γιατί δεν υπάρχει βήμα που να μπορεί να γίνει. Άρα το πρόβλημα βρίσκεται στην καρδιά της δομής των ανθρωπίνων σχέσεων και διεθνούς νομοθεσίας. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να γεμίσουμε με ιδιωτικά σκάφη και ψαρόβαρκες τον άμεσο χώρο γύρω από τα πλοία που πρόκειται να ρίξουν τα βαρέλια στον ωκεανό. Το διεθνές δίκαιο όμως επιτρέπει σε πολεμικά σκάφη να "προστατεύσουν την ακεραιότητά τους" άρα θα είναι μέσα στο "δίκαιό τους" να απωθήσουν ενεργά τις ψαρόβαρκές μας, ως άμεσο κίνδυνο τρομοκρατικών ενεργειών, ή καθαρής και άμεσης απειλής (γι' αυτό και στέλνουν πολεμικά πλοία).

ANAZHTHSH είπε...

καλή δύναμη...

ο καθένας τις ευθύνες του ναι...

-τα λόγια δεν περισσεύουν,τα συναισθήματα κι οι σκέψεις πολλές-

σε γλυκοφιλώ από ...παραδίπλα

Όλυ

Levina είπε...

http://www.ekriti.gr/article/6531/apokalypsi-vomva-toy-ekritigr-akatallilo-ek-kataskeyis-cape-ray-gia-tin-katastrofi-ton

Διαβάστε κι αυτό το άρθρο που έβαλα σήμερα και στο μπλοκ μου... να γίνουν ακόμα πιο βαθειές οι ανησυχίες σας σχετικά με αυτό το θέμα...

Έναν σάπιο σκουπιδοντενεκέ βάζουν να γίνει η υρόλυση των χημικών που πειραματικά γίνεται για πρώτη φορά εν πλω ... και έτσι μπορούν μετά άνετα να τα ρίξουν στα βαθειά μαζί με το καράβι ... ατύχημα ... δικαιολογίες, δεν ξέραμε... δεν καταλάβαμε ...

Levina είπε...

συγνώμη... ότι θέλει γράφει το γλυκό μου πληκτρολόγιο...
υδρόλυση των χημικών ...

Δάφνη Χρονοπούλου/ Daphne Chronopoulou είπε...

Είχα γράψει κι εγώ όταν έγινε η θαλασινή διαμαρτυρία μα η συμβολή της Αγριμιώς μας πολύ σημαντική.
Σ΄εμάς πέφτει το βάρος αφού τα κανάλια σιωπούν...

Καλό σου βράδυ Margo μου!

dodo είπε...

Ανησυχώ...

Άστρια είπε...

Πράγματι η ανάρτηση της Άιναφετς ήταν πολύ περιεκτική, θα συμφωνήσω και με το σχόλιο της Levina Vil. Επίσης σημαντικά όσα αναφέρει o Thinks .

Είχα διαβάσει κάποτε ότι ο άνθρωπος είναι σαν ένας ιός στο σώμα της γης. Την αρρωσταίνει, την καταστρέφει, όμως δεν σκέφτεται ότι μαζί με την καταστροφή της θα πεθάνει και αυτός.

Margo μου, πολύ ευαισθητοποιημένη ανάρτηση όπως τα συνεδύασες και το βίντεό σου, παρόλο που το είχα ξαναδεί, το είδα πάλι.

φιλάκια πολλά και καλό βράδυ:)

Poet είπε...

Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση και διαμαρτύρομαι κι εγώ μαζί σας, Μαρία και άλλοι φίλοι μου. Με την ανίσχυρη φωνή μου. Πάω να υπογράψω το ψήφισμα.

Φρίντα είπε...

Αχ, γλυκιά μου Margo,
Η αλήθεια είναι ότι δε γνωρίζουμε την αλήθεια. Αποσπασματικά, βρισκόμαστε μπροστά σε αποσπάσματα λόγου και γραφής, όπου ο καθένας -ειδικός και μη-περιγράφει την καταστροφή. Κι αυτό είναι το χειρότερο. Γεγονός είναι ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Όμως δε γνωρίζουμε αν αυτή η φωτιά έχει πάρει διαστάσεις πυρκαγιάς και ολικής καταστροφής στο περιβάλλον. Γιατί εμείς οι άνθρωποι θεωρούμε ότι ζούμε παράλληλα με τη φύση και δεν είμαστε αναπόσπαστο μέρος αυτής.
Όπως καταστράφηκαν, η γη από τα φυτοφάρμακα, η θάλασσα από τα απόβλητα, ο αέρας από τα χημικά, όπως καταστράφηκε κάθε είδους ανθρώπινη αξιοπρέπεια από την ιδιοτέλεια που μας διακατέχει, στεκόμαστε ανήμποροι (ή αδιάφοροι) και σ' αυτό το γεγονός. Και λέω γεγονός, γιατί πες ότι έγινε. Η γη, η φύση εξακολουθεί να μάχεται ενστικτωδώς με τις δυνάμεις που της έχουν απομείνει.
Εμείς, ως παράλληλος δρόμος, εναποθέσαμε τις ελπίδες, άλλοι στο Θεό και άλλοι στους άλλους.
Σωστά, κατά την ταπεινή μου γνώμη, κάποιος σοφός (ο Σαρτρ)είπε: Η κόλαση είναι οι Άλλοι.

Με την αγάπη μου,
Φρίντα

kiki είπε...

Ήθελα να ήξερα για πόσο ακόμα θα καταστρέφουμε αυτό τον πλανήτη...

ruma είπε...


Hello, Margo.

  Your works is embraced in your gentleness.
  And sweet message charms my heart.

  The prayer for all peace.
  I wish You all the best.

Have a good day. from Japan, ruma ❀

Margo είπε...

Είναι η μία και μοναδική ανάρτηση που δεν έχω απαντήσει στα σχόλιά σας. Ωφείλω μία συγνώμη γι αυτό.. είμαι και δεν είμαι εδώ.
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.. θα τα πούμε σύντομα ;-)

@ruma..

thanks for visiting me, you gave me the chance to know about your world....

Side21 είπε...

Πράγματι ... ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την καταστροφή του πλανήτη μας λέγεται Άνθρωπος ... Υποτίθεται το πλέον νοήμον πλάσμα σ' αυτόν !!!
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ εύχομαι ...

ruma είπε...

Γεια σας, Margo.

Good feeling works.
Thank you for your visiting always.

I wish You all the best.
Greeting
From Japan, ruma ❃