12 Οκτ 2009

Το Margo έχει γενέθλια





Κι όμως αυτό το blog έκλεισε ένα χρόνο. Ξεκίνησε στ' αστεία και τώρα έχει στεριώσει για τα καλά. Ξεκίνησα αναζητώντας έναν ουρανό να πετώ, έστω και εικονικά και το κατάφερα.
Πέταξα πολύ, γέλασα ακόμη περισσότερο, συγκινήθηκα πολλές φορές.. μα και γκρεμίστηκα άλλες τόσες. Δεν ξέρω αν είναι κάποιο σημάδι, όμως τούτα τα ιδιότυπα γενέθλια με βρίσκουν τσακισμένη. Πέρασε και η σκέψη να τα σβήσω όλα μα δεν το άντεξα. Μετά από αυτή τη σκέψη κινδύνεψα να τα χάσω όλα από ένα λάθος και κατάλαβα ότι δεν είμαι καθόλου έτοιμη
γι' αυτό, δεν μπορώ να διαγράψω ούτε μία λέξη...
Μετά ήρθε η αποχώρηση της Αδαμαντίας, η διακοπή της "ΗΧΩ" που με τόσο αγάπη αγκάλιασα... σκέφτηκα πολύ αυτές τις μέρες ότι άνθρωποι σαν και μένα δε θα έπρεπε να έχουν blog... Όμως τώρα είναι πια αργά, είμαι εδώ, στέκομαι όρθια κι ας είναι σαν να ξεκινώ από την αρχή.

Μια φίλη μου είπε ότι δεν της αρέσουν τα blog γιατί κρύβουν μοναξιά και απομόνωση. Δεν έχει και άδικο.. θα συμπλήρωνα ότι κρύβουν και τη βαθιά επιθυμία να είμαστε κάτι άλλο από αυτό που δείχνουμε και ζούμε.. όχι απαραίτητα συνειδητά. Βαφτίζουμε τις καλημέρες τις ομορφότερες του κόσμου, τους @φίλους ιδανικούς συνοδοιπόρους της ζωής μας και όλα γίνονται τόσο όμορφα στον μοναδικό πλασματικό μας κόσμο.

Αν ξέρει κάποιος κάποιο φάρμακο για τούτη την αρρώστια ας μου το πει.. θα του το χρωστώ..:)
Όμως αρκετά με τους συλλογισμούς, γενέθλια έχουμε..


Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να γίνω κάποτε έτσι:




Όμως σίγουρα θα αντέξω λίγο ακόμη..:)



75 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για όσο και για άλλο τόσο...
Να μας χαρίζεις τα αστείρευτα γαλήνια αισιόδοξα κειμενά σου:)))

(μην τολμήσεις να σβήσεις ΟΥΤΕ μια τελεία.ακούς?)

Σε φιλώ :)


GCTMT

Roadartist είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην σελίδα σου margo!
Γιατί είναι όμορφο να μοιράζεσαι, είναι όμορφο να δίνεις στους ανθρώπους πράγματα από εσένα, για όσα τόσο καιρό σε έχουνε κρατήσει εδώ...

Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση πίκρα.. πριν λίγες μέρες είχες χαρά..
Δεν πρέπει να προβληματιζόμαστε τόσο, παντού υπάρχουν αυτά που λες..Όσο για τα της απομόνωσης τα βρίσκω γελοία!

Μερικές φορές νομίζω πως τα blogs τα παίρνουμε περισσότερο στα σοβαρά από ότι πρέπει.. Μια φάση περνάς.., κρίμα τέτοια μέρα να επισκιάσουν αυτές οι σκέψεις την χαρά που θα έπρεπε να ένιωθες..
Γιατί έκλεισε η Ηχώ?? Δεν πρόλαβα καθόλου να το δω.. Σε φιλώ, χρόνια πολλά στο blog σου και σε άλλες ομορφιές να μας δίνεις, να παίρνουμε και ίσως κάποιες στιγμές να σου δίνουμε και εμείς....Φιλιά!

Ιορδανίδου Όλγα είπε...

Εγώ τώρα...επειδή παρ'ότι @φίλη στ' αλήθεια σ' αγαπώ, θα σου πω το εξής:Κάθε πρόβλημα έχει την λύση του αρκεί να την αντέχεις.Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στη ζωή.Υπάρχουν άνθρωποι που δυσκολεύονται, αρνούνται, πονούν υπερβολικά και γι'αυτό δεν μπορούν να παραδεχτούν...ότι ίσως το μονοπάτι που πήραν να μην τους έβγαλε στη λεωφόρο που ονειρεύτηκαν...ξεχνούν όμως ότι η λεωφόρος δεν χάθηκε, απλά δεν την έχουν βρει ακόμα.Μοναξιά υπάρχει παντού Μαράκι μου γλυκό, παντού.Κυρίως όμως υπάρχει μέσα μας.Γιατί μάθαμε ή μας μάθανε, όπως προτιμάει κανείς να το πάρει, ότι τα κατά συνθήκην ψεύδη μας είναι τόσο σημαντικά ώστε να θυσιάζουμε τη ζωή μας προσπαθώντας να τα προστατεύσουμε.Δεν σε φοβάμαι Μαρία μου.Θα βγεις στο φως!Θα βγεις γιατί είναι νομοτέλεια.Απαξ και το γευτεί κανείς δεν εγκαταλείπει ποτέ την προσπάθεια να το ξαναβρεί.Δεν σε φοβάμαι γιατί είσαι τόσο δυνατή ώστε να μπορείς να παραδεχτείς το τσάκισμα, γιατί ονειρεύεσαι, γιατί είσαι ακόμα εδώ.Αντε τώρα...ας πιούμε στην υγειά των ψευδαισθήσεων μας...Ποιός μπορεί να αποδείξει ότι δεν είναι ότι πολυτιμότερο έχουμε;

faraona είπε...

Δεν θα ευχηθω να τα εκατοστήσει το μπλογκάκι κι αλλα τέτοια ...θα πω μόνο νάσαι συ καλά και να γράφεις.Εχω την εντύπωση πως μόνο αυτή ειναι η καλή πλευρά σ αυτήν εδω τήν «ανάβαση»...
τα φιλιά μου

ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ είπε...

Να ζήσει χίλια χρόνια το blog σου, Αγαπητή Margo, για να το χαιρόμαστε και εμείς μαζί σου.
Πάντως εγώ στα γενέθλια (αργούν ακόμη), θα συγκαλέσω σύναξη γνωριμίας. Ως τότε βλεπουμε.
Και πάλι Χρόνια Πολλά !!!!

b|a|s|n\i/a είπε...

το margo να τα χιλιάσει!!!
αρχικά μπορείς να πας στον πανόπτη. ρυθμίσεις του ιστολογίου. στην καρτέλα βασικό. στο εργαλεία ιστολογίου κάνεις κλικ στο εξαγωγή ιστολογίου. και στην συνέχεια λήψη και αποθηκεύεις όλες τις αναρτήσεις, σχόλια (όλο το ιστολόγιο δηλαδή) σε ένα αρχείο .xml στον υπολογιστή σου.
κατά δεύτερο χιλιόχρονη και πάλι!!
διαφωνώ με τις διαγραφές. όπως και σε όποια στιγμή της ζωής μας αποφασίσουμε να σταματήσουμε να εκφραζόμαστε ΚΑΙ μέσα από εδώ δεν είναι μόνο δικό μας. είναι όλων. όσων έχουν γελάσει, συγκινηθεί, ακόμα και διαφωνήσει και ενοχληθούν με σκέψεις μας, εκφράσεις μας.
όλο αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο από ένα καθρέφτισμα του εαυτού μας. ίσως του λιγότερου φανερού (σε ανθρώπους που δεν (μας) γνωρίζουμε). όλο αυτό είναι μοίρασμα.
δεν υπάρχει μυθοποίηση. δεν υπάρχει απομυθοποίηση. αργά ή γρήγορα θα συναντηθείς με μερικούς @φίλους (και το έχεις κάνει ήδη από ότι θυμάμαι). με άλλους θα ταιριάξεις. με άλλους όχι. δεν έχει διαφορά το μέσα εδώ. με το έξω εκεί.
τα αληθινά συναισθήματα παραμένουν αληθινά με όποιον τρόπο και να εκφράζονται.
χρόνια σου καλά λοιπόν. πολλά. με πάντα αλήθεια συναισθημάτων.
:)) χιλιόχρονη!!

lena_zip είπε...

Και άλλα καλύτερα να σου χαρίσει αυτό το blog μήπως και σε κάνει να αλλάξεις γνώμη για τη μοναξιά. Εγώ πιστευώ πώς είμαστε εδώ γιατί θέλουμε να είμαστε μαζί. Μαζί με ανθρώπους που αν μη τι άλλο θα μας "ακούσουν" με προσοχή.
Κι αν κάτι μας πληγώνει πού και πού από αυτά τα μεταξύ μας, είναι επειδή χτίζουμε μύθους γύρω από όλα αυτά και δεν τα βλέπουμε όσο απλά και εύκολα είναι.
Δίνε την αλήθεια σου, όπως κάνεις τόσο καιρό και αντάλλαγμα μην περιμένεις κανένα. Από μένα ένα γεια, ένα φίλι, μερικές πίκρες ή αγάπες, όλα αλήθειες.
Φιλιά πολλά λοιπόν και χρόνια πολλά στο Margo.

zoyzoy είπε...

Μαρία γιατί τόσο απαισιοδοξία στα γενέθλια??
Κλεινόμαστε μέσα σε μια εικονική ευτυχία και αφήνουμε τη ζωή να κυλάει δίπλα μας?? Και'γω αυτό αισθάνομαι τελευταία "παραμυθιάζομαι" εδώ μέσα μιλάω με δεκάδες και όμως στην πραγματικότητα δεν ακούω τη φωνή μου!
Να σου ευχηθώ μπήκα και σε μελαγχόλησα περισσότερο.
Λοιπόν κράτα τ'ονειρό σου πραγματοποίησέ το! Να'σαι πάντα γεμάτη και με το blog που σου προσφέρει αυτή την e-ευτυχία να τα 100στήσεις σε χρόνια.
Καλή εβδομάδα με φιλιά θαλασσινά!!

maximus είπε...

Ναι, σημάδι είναι, για δες.."έπεσαν και τσακίστηκαν".... "με βρίσκουν τσακισμένη".. ο κύκλος ολοκληρώθηκε και πρέπει να αρχίσει άλλος, με διαφορετική τροχιά!

Δεν είναι απαραίτητο να φτιάχνουμε όμορφους κόσμους που σύντομα θα τους πάρει το κύμα αν δεν το αντέχουμε, μπορούμε και να γράφουμε τα πράγματα με το όνομά τους. Πάρτε ένα φτυάρι να μιλήσουμε για τον πραγματικό κόσμο και σίγουρα υπάρχουν τόσο πολλά πράγματα να πούμε γλυκιά μου Μargo.. εγώ θα ακολουθήσω!

"λίγο ακόμη" εννοείτε μερικά χρόνια..ακόμη

Η φωτογραφία είναι καταπληκτική!!! Μπορώ να είμαι η πρώτη γιαγιά από αριστερά που φαίνεται λίγο τσαμπουκάς;

Αφιερώνω καινούργιο: "Είχαι πολύ όμοφη κοϊ΄τσι μου"....Ζζζτουβ..ένα υπογλώσσιο και γρήγορα!

ΦΙΛΙΤΣΩ!!!!!

Μαρία Δριμή είπε...

Ήρθαν κιόλας τα γενέθλια! Χρόνισε και τούτο το μπλογκ. Θυμάσαι; Ξεκίνησε κίτρινο με κάποιες φωτογραφίες της Μυκόνου και την αρχική-αρκετά απαισιόδοξη ανάρτησή σου. Σου άφησα ένα μήνυμα-το πρώτο που άφηνα σε μπλογκ-και έμπαινα κάθε λίγο και λιγάκι να δω αν απάντησες.
Το μπλογκ σου μεγάλωσε, ομόρφηνε, γέμισε με κόσμο που μπαινοβγαίνει καθημερινά και διαβάζει τα λόγια σου, ακούει τις μουσικές σου και ρουφάει τα χρώματά σου.
Τα μπλογκς δεν είναι ολόκληρη η ζωή, αλλά ένα μικρό όμορφο κομμάτι αυτής. Μια αφετηρία για δημιουργία, εξωτερίκευση σκέψεων και συναισθημάτων και ένα σημείο αναφοράς για τους άλλους.
Με το να σβήσεις το μπλογκ, δεν θα λυθούν τα προβλήματα της ζωής.
Θα φτάσουμε στις ηλικίες της φωτογραφίας (τι στο καλό παλεύουμε ολημερίς στον τομέα μας;), αλλά δεν θα υπάρχουν laptop. Οι υπολογιστές θα είναι μεγέθους ρολογιού και η εικονική πραγματικότητα θα εμφανίζεται τρισδιάστατη μπροστά μας. Εγώ θα είμαι η σικάτη γιαγιούλα με τα παπούτσια με το λουράκι. Διάλεξε ποια θα είσαι εσύ, πριν σε προλάβει η Όλγα και πάρει την αμέσως δεύτερη καλύτερη.
Να κλείσω αυτό το μήνυμα με πολλές ευχές για σένα. Να βρεις τις λύσεις σε όλες τις δυσκολίες που συναντάς. Εμείς οι λιονταρίνες δεν το βάζουμε εύκολα κάτω, όσο κι αν μας πάνε στραβά τα πράγματα. Γι' αυτό είμαστε και βασίλισσες εξάλλου!
Πολλά φιλιά και χρόνια πολλά.

Τα σπορτέξ είπε...

ενας χρονος ε;
Αν περασε γρηγορα η αργα εσυ το ξερεις...

Μη σταματησεις ομως αυτο το διαδυκτιακο ημερολογιο... ειναι καλη παρεα τα κειμενα σου.

Poet είπε...

Την αγάπη μου για τα γενέθλιά σου. Την αγάπη που τόσο πολύ αξίζεις. Κι ένα σωρό συναρπαστικές εμπειρίες ως τα επόμενα.

Να είσαι καλά, γλυκό κορίτσι.

Ανώνυμος είπε...

Margo.καλησπέρα!!Αν και δεν έχω blog κάθε που βρίσκω χρόνο περνώ και διαβάζω τις σκέψεις σου τους προβληματισμούς σου τα ποιήματά σου....και βλέπω τις όμορφες εικόνες σου!!!!!Σε γνώρισα -όπως και άλλα αξιόλογα BLOG-μέσα από την αγαπημένη ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΜΠΡΕΛΑ!!Πρώτη φόρα επικοινωνώ μαζί σου για να σου ευχηθώ πολλές και καλές αναρτήσεις όπως εσύ ξέρεις να τις δημιουργείς........Φιλάκια από Καβάλα Fun kid

Ευρύνοος είπε...

Καλή χρονιά Margo!!!

χαχα
τρέλα ε;

κι όμως, ζυγώνουν οι μέρες για τα γενέθλια του Τρελού του χωριού..
σε δύο μήνες περίπου..
τότε, θα σας κάνω ένα δώρο..
σε όλους..
θα δείς!!

σου εύχομαι να γράφεις όσο και όποτε..
είσαι μία απο τις λίγες που εκτιμώ βαθιά..

καλή συνέχεια :)

Dreamy Cloud είπε...

Xρόνια πολλά στο blogακι σου Margo!! Πρέπει να το γιορτάζεις κι όχι να προβληματίζεσαι γι'αυτό.. Σε εκφράζει και είναι εσυ. Να μας χαρίζεις πολλές ξεχωριστές αναρτήσεις για πολύ καιρό ακόμα!! Φιλάκια :)

Κωνσταντίνος Κόλιος είπε...

Σίγουρα θα αντέξεις πολύ ακόμα κι αυτή τη στιγμή σκεφτόμουνα, για κάποιο δικό μου ζήτημα, την αιώνια ζυγαριά και πως όλα τα πράγματα κρύβουν κάποιο τίμημα.
Και στα ζητήματα των blog το καλό και το κακό συμπορεύονται, η θετική και αρνητική πλευρά, οι δύο πόλοι που κυριαρχούν σε κάθε έκφανση της ζωής, το κρύο και το ζεστό.

Εμείς?

Αν στρέψουμε το βλέμμα σε ό,τι το θετικό κι ας αφήσουμε το αρνητικό να ατονίσει, δίχως την προσοχή μας θα μαραθεί σαν απότιστο κακό λουλούδι. Μα είναι ισχυρή η έλξη και η διάθεση να δούμε και να εμμένουμε στο αρνητικό. Γιατί αυτό είναι που μας ενοχλεί και μας Ταυτίζει με τη δική μας άρνηση.

Καλό βράδυ και χρόνια πολλά.

olivetreegirl είπε...

Ένας χρόνος ε? Σχεδόν συνομήλικα λοιπόν τα blog μας! Να τα χιλιάσει η γωνίτσα σου, η γεμάτη όμορφες εικόνες, μουσικές και σκέψεις! Μην μας φεύγεις ακόμα... σε έχουμε ανάγκη!

Τσαλαπετεινός είπε...

Πολλές πολλές ευχές, για όμορφες και πολλές αναρτήσεις και υπέροχες μουσικές.

σε φιλώ

k είπε...

με ότι αφήνουμε πίσω μας μελαγχολούμε. καταλαβαίνω τις σκέψεις σου.

αν το να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας πάει ένα βήμα παρακάτω, ορθώς πράττουμε. σκέψου πως όλοι εμείς ανταλάσσουμε αλληλογραφία μ' ένα πιο... σύγχρονο τρόπο. σκέψου ότι η ανωνυμία μας, μας βοηθά να βγάζουμε την αλήθεια μας ή να παρουσιάζουμε φανταστικούς χαρακτήρες (ο καθένας με τις ανάγκες του...). ίσως να λέμε πράγματα που δεν είπαμε ποτέ.

μη φύγεις. μη σκέφτεσαι να φύγεις. θα δυσκολευτώ πολύ, να το ξέρεις...

βαθειά ανάσα...
φφφφφφφφφ... ;)

k είπε...

Όχι, όχι δεν τελείωσα!

κρύβω μέσα μου ένα παιδί
απαρηγόρητο
που θάθελε να φτιάξει τη ζωή
στα μέτρα της καρδιάς του

κι αν είναι αθεράπευτα ρομαντικό αυτό το παιδί. κι αν τρέφεται από τα παραμύθια; να του τα στερήσουμε; ποιος είπε πως "πρέπει" να ζούμε; ποιο είναι το σωστό ή το λάθος;

k είπε...

επίσης να προσθέσω πως θέλω κι εγώ τη γιαγιά με τα κορδόνινα παπούτσια. μη βλέπεις που έχω δεμένα τα χεράκια. κάτι θα σχεδιάζω! χι χι χι!

k είπε...

μια ρακή δεν κέρασα μέρα πού 'ναι!!!

επί λέξει είπε...

Τα χέρια μου στα πλήκτρα. Κινούνται και ξέρουν πως θα γράψουν μάλλον τα τετριμμένα. Όχι. Αρνούμαι ε γ ώ. Είμαι σίγουρος ότι ξέρεις τις ευχές. Από πολύ μέσα μου!

Margo είπε...

@GCTMT..

Λινάκι μου ακούω.. ακούω καλά:))
Τι θα έκανα χωρίς εσάς?

Σ' ευχαριστώ πολύ
Άντε και στα δικά σου γενέθλια:)

Πολλά φιλιά!

Margo είπε...

@Roadartist..

Καλλιτεχνάκι μου οι ομορφιές που παίρνω είναι πολύ περισσότερες από αυτές που ίσως δίνω, γι αυτό και όταν κόντεψα να το χάσω τρελάθηκα.

Ήδη είμαι καλύτερα μπόρα ήταν και πέρασε. Άλλωστε οι πρώτες βοήθειες εσείς δηλαδή έκαναν τη δουλειά τους:))

Για την Ηχώ δε μπορώ να σου πω ακόμη δε ξέρω.

Φιλί εορταστικό πλέον:)

mermyblue είπε...

άνθρωποι σαν εσένα δεν πρέπει να έχουν μπλογκ;;;;;!!!!με τόση ομορφιά;
όποτε πατάω το σύνδεσμο της σελίδας σου με πλημμυρίζει η ομορφιά σου! Και καθόλου δεν με νοιάζει αν είναι όπως λες καθρέφτης αυτού που θα ήθελες να είσαι και όχι αυτού που είσαι πραγματικά. Και ξέρεις γιατί δεν με νοιάζει; Γιατί για μένα ΕΙΣΑΙ αυτό που θέλεις να είσαι μέσα από αυτές τις γραμμές. Έχεις περάσει εδώ και καιρό μέσα από τον καθρέφτη στη δική σου πραγματικότητα, πετάς στο δικό σου ουρανό, όπως γράφεις στην παρθενική σου ανάρτηση.

Μαργκό μου
το υπέροχο μπλογκ σου μη μας το στερήσεις. Αυτήν την έκφραση την τόσο καλλιτεχνική και μοναδική μην την κρύψεις ποτέ.

Και είπαμε...σημασία δεν έχει ότι πεφτεις, αλλά ότι ξανασηκώνεσαι. Με την νέα σου ταυτότητα που, γιατί όχι, σου έδειξε και ο ΕΔΩ καθρέφτης σου.


Καληνύχτα και χρόνια πολλά
και πολλά φιλιά και σε σένα, και στο μπλογκ και σε ό,τι αγαπάς!
:*

k είπε...

Χα! Έτσι γρήγορα θα ξέφευγες; εμ... δεν ξέρω γιατί αλλά ήθελα να το δεις!!! μπες maximus, βάλε τέρμα τα ηχεία και χοροπήδααααααα!!!

http://www.youtube.com/watch?v=p6EJfM59ZO4&feature=player_embedded#

logia είπε...

δεν θα σου πω χρόνια πολλά,
γιατί αυτό δεν ξέρω
αν είναι ευχή...
δεν κατάλαβα τι έγινε με την Ηχώ, ακόμη περιμένω να τελειώσουμε τα βαψίματα και να το ξανανοίξουμε το μαγαζί,
φρεσκοβαμμένο και ανανεωμένο...
δεν ξέρω τι σε στοιχειώνει,
τι σε βασανίζει,
τι σε πληγώνει..
όμως γυναίκα είμαι και οσφρίζομαι...
και το μόνο που μπορώ και θέλω να σου ευχηθώ,
είναι να είσαι ΕΣΥ,
να είσαι ο εαυτός σου,
να είσαι αληθινή!!!

και πάντα μετά την πτώση
να σηκώνεσαι,
να ξεσκονίζεσαι
και να συνεχίζεις να περπατάς αγέρωχη, καμαρωτή!!!

(ο δρόμος είναι γεμάτος λακκούβες και οι πτώσεις αναπόφευκτες...)

Margo είπε...

@CARPE DIEM..

Όλγα μου είσαι για μένα πολύ ξεχωριστή και στο λέω από την αρχή που γνωριστήκαμε, έστω και από μακρυά. Αξίζει όλο αυτό μόνο και μόνο που σε γνώρισα. Μπορείς και διώχνεις τις σκιές.. είσαι η ίδια φως.. είμαι πολύ τυχερή να έχω την αγάπη σου αν και @φίλη:)
Στην υγειά των ψευδαισθήσεων λοιπόν και στο λέω με χαμόγελο αληθινό.
Να ξαναβρεθούμε αυτό θέλω και θα γίνει!
Φιλί και αγκαλιά ζεστή:)

Margo είπε...

@faraona..

Θα είμαι και να είμαστε γιατί να γράφω μόνη μου δεν έχει νόημα, η ανάβαση αν και είναι ατομική υπόθεση του καθενός, θέλει και παρέα καλή:)
Σ' ευχαριστώ Φαραώνα μου.
Φιλιά πολλά

Margo είπε...

@ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ..

Αυτή τη σύναξη την έχουμε ήδη σχεδιάσει με άλλους bloggers και θα τη κάνουμε μάλιστα έχουμε στοχεύσει και τη Θεσσαλονίκη είναι τόσοι καλοί @φίλοι από εκεί!
Να σαι καλά Δύσπιστε σ' ευχαριστώ πολύ:)

Margo είπε...

@b|a|s|n\i/a..

Καταρχήν ευχαριστώ για τις πληροφορίες το έκανα ήδη και είμαι ήσυχη, όταν το έχασα τρόμαξα πολύ.

Και εμένα δεν μου αρέσουν οι διαγραφές και το ένιωσα έντονα όταν θέλησε να διαγράψει ο Ηλιογράφος το δικό του. Μεγάλο κενό ψυχής.. γιατί ψυχές εκθέτουμε εδώ όλα τα άλλα μένουν κρυφά τις περισσότερες φορές. Όταν συναντήθηκα με τη Carpe Diem και τη Maria Jose αυτό ακριβώς συζητήσαμε. Όσο και να θέλει να κρυφτεί κάποιος δε μπορεί, γράφει κάθε τόσο εκθέτει το μέσα του, γι αυτό και η εξωτερική παρουσία επιβεβαιώνει την εσωτερική.. υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις εκεί σκάλωσα... προσωρινά όμως..:)
Σ' ευχαριστώ πολύ και πάντα με αλήθεια συναισθημάτων.. ΠΑΝΤΑ!
Σε φιλώ

quartier libre είπε...

@
καλησπέρα :)

τη φωτό με τις γριούλες
και του διαβόλου το μηχάνημα, την έχω κόψει και την έχω κρατήσει κι εγώ, σε θέση περίοπτη !

μου αρέσει τόσο, που κάποια στιγμή, θα τη δημοσιεύσω...

να είστε καλά :)

Margo είπε...

@lena_zip..

Λενάκι μου.. μου κάνει εντύπωση η ωριμότητα της σκέψης σου και χαίρομαι πολύ να σε διαβάζω.
Πράγματι είμαστε εδώ γιατί θέλουμε να είμαστε μαζί, με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο που είναι τόσο κοντινός κι όμως τόσο μακρινός ταυτόχρονα.
Και εγώ όλο αλήθειες για αυτό μου στοιχίζει μερικές φορές το ψέμα..
Σε ευχαριστώ πολύ πολύ
Φιλιά!

Margo είπε...

@zoyzoy..

Δε με μελαγχόλησες περισσότερο Ζουζού μου δεν γίνεται περισσότερο. Ήδη είμαι όμως καλύτερα και πάω μπροστά την επόμενη φορά θα προσέχω περισσότερο όλα χρειάζονται.
Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και για την @παρέα..
Αλλά κυρίως για τα θαλασσινά φιλιά..:)
Καλή βδομάδα!

Margo είπε...

@MAXIMUS..

Ξημέρωμα Τρίτης αγαπημένο μου γατί και είναι πολύ όμορφα πάρα πολύ. Πώς αλλάζουν οι διαθέσεις! Νέος κύκλος ξεκινάει.

Μερικές φορές δεν φτιάχνουμε εμείς τον κόσμο άλλοι τον φτιάχνουν ψεύτικο και μας παγιδεύουν με μαεστρία. Το φτυάρι ήδη δουλεύει:))

Το λίγο είναι σχετικό πάντως μαζί θα πορευτούμε:)

Η πρώτη γιαγιά έκλεισε!!!

Ελπίζω να έχεις συνέλθει θα ακολουθήσουν κι άλλα όμορφα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη:)))

Πολλά φιλιά και για το μικρό σου θησαυρό!

Margo είπε...

@Maria Jose..

Δε θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το πρώτο σχόλιο που ποτέ δεν απάντησα. Για φαντάσου δεν είχα το κουράγιο ούτε αυτό να κάνω!!!
Πέρασε ο καιρός άλλαξαν πολλά το μπλοκ δε πρόκειται να σβήσει ποτέ ακόμη κι αν σταματήσω κάποτε..
Είναι κομμάτι της ζωής και δε δεν είναι πάντα όμορφο γι αυτό και με τον τρόπο του είναι αληθινό.

Η γριούλα με το σικ παπουτσάκι κατοχυρώθηκε εγώ είμαι αυτή που κρατάει το Λάπτοπ Χαχαχα!

Σηκώθηκα Μαρία μου και είμαι πιο ψηλά από πριν είπαμε Λιονταρίνες:)
Σ' ευχαριστώ πολύ και για το δώρο!
Με το καλό να σβήσουμε και το δικό σου κεράκι:)
Φιλιά πολλά!

Margo είπε...

@ΤΡΕΧΑΛΑΚΗΣ..

Σ' ευχαριστώ πολύ Γιώργο ή καλύτερα ευτυχισμένε μπαμπά..:)
Να σου ζήσει η μικρούλα σου γερή δυνατή και καλότυχη!
Καλή σου μέρα

Margo είπε...

@Poet..

Τόλη μου είσαι από τους βασικούς λόγους που λάτρεψα αυτό το χώρο, πολύ μεγάλο αντίβαρο σε όλα τα άσχημα που έχω συναντήσει. Και μόνο για σένα δε θα το έκλεινα με τίποτα.

Να σαι πάντα καλά!
Καλημέρα!!!

Margo είπε...

@Fun kid..

Καταρχήν να σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια.. αν αυτό που κάνω έχει ανταπόκριση γίνεται με ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό και αγάπη.
Πώς και δεν έχεις μπει στον πειρασμό να φτιάξεις και εσύ ένα???
Σκέψου το!
Μια όμορφη Καλημέρα από Μύκονο..

Margo είπε...

@Ευρύνοος..

Τι ετοιμάζει πάλι ο τρελός;;;
Όλο εκπλήξεις είσαι ανυπομονώ!!!

Η εκτίμηση είναι αμοιβαία, εύχομαι και σ' εσένα να συνεχίσεις δυνατά και να μας ξυπνάς με τις φωνές σου:))

Καλή σου μέρα Ευρύνοε..:)

Margo είπε...

@Dreamy Cloud..

Αυτό κάνω αλλά με μία μέρα καθυστέρηση:))
Γιορτή λοιπόν.. το μπλοκ έκλεισε ένα χρόνο και θα συνεχίσει ακάθεκτο.
Ευχαριστώ πολύ για την πολύ καλή παρέα!
Καλή σου μέρα Συννεφούλα:)

Margo είπε...

@Κωνσταντίνος Κόλιος..

Κωνσταντίνε μου ο λόγος σου λειτούργησε ιαματικά!
Κρατώ την εικόνα που ζωγράφισες όχι μόνο γι αυτό, αλλά και για τα επόμενα κακά λουλούδια που θα συναντήσω.. και δε θα τους ρίξω ούτε βλέμμα, όχι νερό:)
Σ' ευχαριστώ πολύ!
Φιλί και καλημέρα

Margo είπε...

@olivetreegirl..

Κοντεύεις και εσύ Ολιβάκι μου; Μα είμαστε και πολύ καιρό κοντά σαν να είναι από πάντα:)
Δε φεύγω γιατί ακόμα και τα δύσκολα λύνονται πιο εύκολα εδώ, η ανάγκη είναι κι από τις δυο πλευρές η ίδια!
Πολλά φιλιά και καλημέρες

ippoliti_ippoliti είπε...

Ταξίδια σου εύχομαι Μαργκο, ταξίδια πολλά και ποικίλα. Και ξέρεις η πραγματική ζωή δεν διαφέρει πολύ από τη μπλογκόσφαιρα, και κεί συναντά κανείς ανθρώπους που του πάνε και τους πάει, ανθρώπους που δεν τους πάει δεν τον πάνε.Δεν πειράζει δε φταίει κανείς.Τα όνειρα και οι λεωφόροι δεν συναντώνται πάντα, αλλά η εμπειρία είναι εμπειρία.
Γλυκειές ευχές σου στέλνω
Καλή σου ημέρα

Margo είπε...

@Τσαλαπετεινός..

Ευχαριστώ πολύ Τσαλαπετεινέ μου.. άλλος ένας πολύ σημαντικός λόγος που βρίσκομαι εδώ.. είσαι από τους πλέον αγαπημένους και αξιόλογους blogger!

Καλή σου μέρα!!!

Margo είπε...

@kayadesigner..

1)Σοβαρολογείς; Φεύγω εγώ με τέτοια παρέα.. τουλάχιστον όχι πριν σε γνωρίσω και από κοντά και να μπορώ να επικοινωνώ και αλλιώς;)

2)Να ξέρεις Kaya μου όσο και να μεγαλώσεις αν θες το κόσμο στα μέτρα της καρδιάς, αυτό δε θα αλλάξει ποτέ, όσες φορές κι αν πέσεις όσα λάθη κι αν κάνεις... δε μετάνιωσα ποτέ κι ας πόνεσα πολύ.

3)Αν και η γιαγιά με τα λουράκια έχει ήδη κατοχυρωθεί, για σένα θα κάνω μια εξαίρεση όχι τίποτε άλλο θέλω να δω τι σχεδιάζεις:))

4)άντε και μια ρακί ακόμη κι ας είναι πρωί σου χαλάω εγώ χατήρι.:)

5) Καταπλητικό το βίντεο καταπληκτικό!!!!!! Γέλασα τόσο πολύ νομίζω θα το κάνω ανάρτηση σ' ευχαριστώ πολύυυυυ:)))

Margo είπε...

@kayadesigner..

Με τόσα μηνύματα ξέχασα να σου στείλω μια μεγάλη καλημέρα και πολλά πολλά φιλιά.. ευχαριστώ και πάλι:)))

Margo είπε...

@mermyblue..

Εγώ Mermy μου δεν μπορώ να μην είμαι εγώ.. παντού και πάντα.. γι αυτό δυσκολεύομαι να προσαρμοστώ στην κοινωνία των δήθεν και βυθίζομαι συχνά. Κάποτε θα μάθω δεν μπορεί..

Η μπόρα πέρασε και φυσικά θα είμαι εδώ γιατί δεν είμαι είναι μόνο δική μου υπόθεση αλλά όλων μας.. καλώς ή κακώς οι σελίδες μας έχουν ένα είδος συγγένειας:)

Όρθια λοιπόν και πολύ χαρούμενη που έχω τέτοιους @φίλους:)

Πολλά φιλιά!

Margo είπε...

@aa..

Ξέρω και τις ευχές ξέρω και ανθρώπους ευαίσθητους και αληθινούς σαν εσένα Αποστόλη μου.. σ' ευχαριστώ που βρίσκεσαι κοντά.. πολύ!
Είμαι σίγουρη όμως ότι και εσύ γνωρίζεις, από πολύ μέσα μου:)
Καλή σου μέρα
Σε φιλώ

Margo είπε...

@logia..

Νέλλη μου νομίζω ότι η ΗΧΩ τελείωσε, εκτός αν ανοίξει χωρίς εμένα. Δεν ήταν όμως αυτή η λακκούβα, "ΗΧΩ" ξαναγίνονται.

Όσο για μένα πάντα είμαι αληθινή ΠΑΝΤΑ! Είναι το ελάττωμά μου,γι αυτό και δεν κατανοώ το ψέμα.

Είμαι όρθια πια, έδιωξα και τις σκόνες, πάω παρακάτω. Σ'ευχαριστώ πολύ και να ξέρεις θα είμαι πάντα εδώ, αν ποτέ θελήσεις να συνεργαστούμε ξανά.
Καλή σου μέρα.. Ευχαριστώ!
Φιλιά

Margo είπε...

@quartier libre..

Ότι θες από το μπλοκάκι μου.
Να σαι καλά και εσύ
Καλή σου μέρα!

Margo είπε...

@ippoliti_ippoliti..

Έτσι ακριβώς είναι καλή μου Ippoliti και όταν φεύγει η καταιγίδα μένει η εμπειρία το μόνο σίγουρο.
Σ' ευχαριστώ πολύ
Καλή σου μέρα!

ξωτικό είπε...

Νά'μαι κι ας άργησα.είπαμε δεν σας προλαβαίνω.
χρόνια πολλά λοιπόν ελπίζω γιατί εγώ παίρνω πολλά απ'την σελιδούλα σου την πανέμορφη,κι επειδή τα καλά είναι πολύτιμα με όποια μορφή κι αν έρχονται.... κρατάμε και τους προβληματισμούς και προσπαθούμε να μην χάσουμε το μέτρο.
το αστείο είναι πως ετοίμαζα σχετική ανάρτηση...(βίοι παράλληλοι υποψιάζομαι)

Υ.Γ(σου έχω αφήσει ένα ακόμα σχολιάκι στο προηγούμενο ίσως δεν το είδες)

ότι κι αν είναι αυτό που βγάζουμε εδώ ένα είναι σίγουρο οτι είναι κομμάτι μας κι εγώ άλλο κομμάτι μου δεν κόβω .τέλος.

ELENI είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΡΩΓΗ είπε...

Καλημέρα Μαρία,
Εγώ σου εύχομαι να είσαι πάντα άξια να δημιουργείς στη ζωή σου ομορφιές, όπως αυτόν εδώ τον χώρο, που όταν τον επισκέπτομαι νιώθω όμορφα….
Όλα όσα γράφεις, γράφουμε είναι κατάθεση ψυχής….
Άστα να υπάρχουν….
Σε ευχαριστώ

Margo είπε...

@ξωτικό..

Ναι η αλήθεια είναι ότι με το μέτρο δεν τα πάω και πολύ καλά και δεν μπορώ και να το αλλάξω.. ακόμη..:)

Να την κάνεις την ανάρτηση πολύ θα θελα να διαβάσω τις σκέψεις πάνω στο θέμα.

Το σχόλιο το είδα σήμερα όμως είχα τη δύναμη να απαντήσω.

Γι αυτό και εγώ κράτησα τα κομμάτια μου έκανα άμεση συναρμολόγηση και συνεχίζω.

Μα τι μου συμβαίνει, έχω αρχίσει ν' αγαπώ ένα ξωτικό:))

Margo είπε...

@ELENI..

Το Margo σε ευχαριστεί πολύ:)

Margo είπε...

@ΝΙΚΟΣ K._ΑΡΩΓΗ..

Νίκο μου σ' ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι σαν και σένα- που εκτιμώ ιδιαίτερα- που με επισκέπτονται και νιώθουν όμορφα σε τούτο το χώρο.
Δε μπορώ να τα σβήσω, πέρασε από το μυαλό αλλά δε μπόρεσα να το ακυρώσω θα ήταν σαν να ακύρωνα εμένα την ίδια.
Εγώ σε ευχαριστώ πολύ!!!

Global Greek είπε...

Χρόνια πολλά στο μπλογκ έστω και με μια ημέρα καθυστέρηση !! υπάρχουν εκατό και ενας λόγοι γιατί γράφουμε στα blog μας αλλά εχει σημασία το γιατί? Μας αρέσει και είναι κομμάτι της ζωής μας :-)) Θερμούς χαιρετισμούς από το Σουλτανάτο :-))

IZA είπε...

ΜARGO μου χρόνια πολλά στο blogάκι σου. Δε χρειάζεται να σε προβληματίζει τόσο, αν σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δε συμφωνώ ότι τα blogs είναι μοναξιά κι απομόνωση (αν βέβαια γίνεται με μέτρο) `Ισα- ίσα εγώ γνώρισα πολλούς κι ενδιαφέροντες ανθρώπους και μάλιστα με κάποιους πια κάνουμε και παρέα από κοντά. Γι' αυτό λοιπόν ευχαριστήσου το για όσο πάει. Πολλά φιλιά.

Margo είπε...

@Global Greek..

Ευχαριστώ για τις ευχές και τους μακρινούς χαιρετισμούς με μυρωδιά Ανατολής.
Να σαι καλά!!!

Margo είπε...

@IZA..

Με μέτρο, ναι, κάπου κάπου το χάνω αλλά επανέρχομαι.. πάντα:))
Ευχαριστώ Ίζα μου να σαι καλά!

το πετάλι είπε...

Μαρία,
χρόνια πολλά και καλά!!!

logia είπε...

@Margo μου
για τις αρετές σου αυτές σε θαυμάζω!!!!!

και ειλικρινά, χαίρομαι που γνωριστήκαμε έστω και διαδικτυακά!

Είμαι σίγουρη για τις δυνάμεις σου, ήμουν σίγουρη ήδη όταν έγραφα το πρώτο σχόλιο οτι είχες σηκωθεί, είχες ξεσκονιστεί, είχες φορέσει τα καλά σου και προχωρούσες...
Δεν θεώρησα την ηχώ λακκούβα, σίγουρα στη ζωή μας υπάρχουν πιο σοβαρά και πιο σημαντικά πράγματα από ένα μπλογκ...

Σε φιλώ

Άστρια είπε...

Καλή μου Margo,

Θα σου πω ότι σε πολλά είμαι μέσα στα ερωτηματικά της σκέψης σου και ότι από τα γραφόμενα και τις επιλογές σου στο blog (μουσική, εικόνες, κείμενα ...)βλέπω λίγο από το φως μιας όμορφης ψυχής. Και όχι, αυτό δεν μπορεί να κρυφτεί.

Όπως και για κάποιες ακόμα ψυχές των οποίων έχω μάθει πια ν' αναγνωρίζω τον ήχο από τα βήματά τους και ξέρω ότι θα μου αφήσουν όμορφα αποτυπώματα.
Και βέβαια υπάρχουν και βήματα που έρχονται με το κακό. Όμως και αυτά τελικά αναγνωρίζονται, δεν μπορεί να κρυφτούν.

Σε κάθε περίπτωση, blog, ξεblog, εσύ να είσαι καλά:))
Χρόνια πολλά!
Σε φιλώ.

Margo είπε...

@το πετάλι..

Νίκο μου σ' ευχαριστώ πολύ..:)
Καλό απόγευμα να έχεις

Margo είπε...

@logia..

Νέλλη μου σ' ευχαριστώ θερμά, με τον τρόπο σου με βοήθησες..

Εκείνη τη συνάντηση που σχεδιάσαμε δεν τη ξεχνώ, θα γίνει!

Να προσέχεις
Φιλιά!

Margo είπε...

@Άστρια..

Αργά ή γρήγορα όλα αποκαλύπτονται καλή μου Άστρια.. το καλό, το κακό, το αληθινό, το ψεύτικο.. μόνο που το ψεύτικο εγκυμονεί κινδύνους όταν μάλιστα βρει ανοιχτή πληγή και εγκατασταθεί για τα καλά. Ο χρόνος όμως όλα τα διορθώνει και μόνο δυνατότεροι βγαίνουμε από κάθε πέσιμο.

Να πω ακόμη ότι αισθάνομαι και εγώ όμορφα με τη δική σου παρουσία; Νομίζω φαίνεται.. τροφή παίρνω από το πέρασμά σου κάθε φορά.
Σ' ευχαριστώ που μου φωτίζεις τόσο γλυκά τον δικό μου ουρανό.

Λi είπε...

Με πρόλαβε η αγαπημένη GCTMT και έγραψε σκέψη που ακριβώς έτσι θα διατύπωνα και εγώ…

~Μην τολμήσεις να διαγράψεις ΟΥΤΕ ΤΕΛΕΙΑ!!! ~ Μας ακούς?!?!?!

Μ’ αρέσει πολύ η γωνιά τούτη…
Απ’ την πρώτη στιγμή την αγάπησα…

Πάρε τιγροφιλί προειδοποιητικό!!!

Eulie Aeglie είπε...

Margo, μη σταματήσεις να γράφεις. Κανείς μη σταματήσει να γράφει. Δεν είναι αρρώστια η γραφή. Είναι η θεραπεία. Γράφοντας, μιλάμε έναν άλλο κόσμο. Τον κόσμο όπως υπάρχει εντός. Γράφοντας και μιλώντας αυτόν τον κόσμο που η καρδιά γνωρίζει, θα τον εγκαταστήσουμε σιγά σιγά στην πραγματικότητά μας. Δεν έχει άλλος δρόμος. Αυτός είναι ο ρόλος της γλώσσας: να ονομάσει ότι πρόκειται να έρθει σε ύπαρξη. Ας γεννήσει ο λόγος μας τον κόσμο όπως τον θρέφουν τα όνειρά μας.

μιά φορά κι ἕναν τρελλό... είπε...

Δεν ξέρω αν η ευχή "χρόνια πολλά" είναι και η ταιριαστότερη σε ένα blog.
"Ιδεές πολλές", "αναρτήσεις πολλές", "ταξίδια πολλά" ίσως να ταιριάζουν καλύτερα!

Και ας μην ξεχνάμε ότι με κάθετι που καταπιανόμαστε - ακόμα και με μια ιντερνετική γωνίτσα - τον εαυτό μας καθρεφτίζουμε. Και για την εικόνα που προκύπτει ευθύνη δεν φέρει ο καθρέφτης αλλά το είδωλο...

Αν είναι λοιπόν να ευχηθώ, θα ευχηθώ χαμόγελο μπροστά στα ζόρικα. Γιατί τότε είναι που πιάνει τόπο...

Margo είπε...

@tiger_lilious..

Μπορώ να κάνω κι αλλιώς ολόκληρη τίγρη με έχει βάλει στόχο:))

Να σαι καλά tiger..
Φιλί υπόσχεσης:)
Καλημέρααααα!

Margo είπε...

@Aeglie..

Ευχαριστώ πολύ Αίγλη μου γι αυτή σου την κατάθεση. Θα μπει στη σελίδα ώστε να τη διαβάζουν όλοι και να μη τη ξεχνώ ποτέ και εγώ..
Καλή σου μέρα..

Margo είπε...

@Μια φορα κι εναν τρελο..

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές απόλυτα ταιριαστές σε ένα blog.
Συνήθως το blog είναι ο καθρέπτης μας υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις κάποιοι το χρησιμοποιούν για να παραπλανήσουν, εκεί είναι που θέλει προσοχή και βέβαια παθαίνει κανείς, μαθαίνει και προχωρά με χαμόγελο.. πάντα:)
Σ' ευχαριστώ πολύ!!!
Καλημέρα