22 Νοε 2008

Χωρίς εικόνες γίνεται;

Αναγκάζομαι να ζητήσω βοήθεια!! Δεν το συνηθίζω, πάντα προσπαθώ να βρω λύσεις μόνη μου, όμως αν συνεχίσω έτσι η θητεία μου στη μπλοκόσφαιρα θα λήξει σύντομα. Προσπαθώ εδώ και μερικές ημέρες να περάσω φωτογραφίες στην ανάρτησή μου και δεν μπορώ. Αρχικά πέρασα μία φωτογραφία και επέμεινα για δεύτερη τουλάχιστον πενήντα φορές, δεν κατεβαίνει με τίποτα. Μετά έσβησα την πρώτη και τώρα δεν κατεβαίνει ούτε αυτή. Από την αρχή είχα πρόβλημα με τις φωτογραφίες, προηγούμενη ανάρτηση έκανα πέντε μέρες να τη δημοσιεύσω γιατί δε μπορούσα να περάσω δεύτερη εικόνα και εντέλει εγκατέλειψα την προσπάθεια. Οι εικόνες είναι jbg και το μέγεθός τους πολύ κατώτερο των 8 MB. Δεν μπορώ να βρω τι φταίει...... Σας έχει τύχει ποτέ και αν ναι πως το αντιμετωπίσατε;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και την καλημέρα μου σε όλους.

5 σχόλια:

Μαρία Δριμή είπε...

Αφού πατήσεις το εικονίδιο της φωτογραφίας στο παράθυρο της ανάρτησης και ανοίξει το παράθυρο επιλογής φωτογραφιών, επιλέγεις τη θέση της φωτογραφίας (κέντρο-αριστερά-δεξιά) και κάνεις browse τη φωτογραφία στο σκληρό σου. Στη σθνέχεια κάνεις μεταφόρτωση εικόνας. Αυτό θέλει μερικά δευτερόλεπτα. Βγαίνει η απάντηση έγινε στο παράθυρο. Αν θέλει κι άλλη εικόνα, επαναλαμβάνεις τη διαδικάσία. Δεν έχω επιχειρήσει να μεταφορτώσω δύο εικόνες μαζί. Η επόμενη εικόνα κατεβαίνει στην ανάρτηση πάνω από την πρώτη. Εγώ έχω πρόβλημα στο να τους αλλάξω θέση ή στο να διαγράψω μια εικόνα εντελώς. Ποτέ μην ξεχνάς να αποθηκεύεις την καινούρια μορφή.
Και φυσικά μην απογοητεύεσαι!
Επίσης, το URL που δίνει το link για το blog μου στη λίστα των ιστολογίων σου είναι λάθος, γι' αυτό μάλλον δεν φαίνεται ούτε εικονίδιο, αλλά ούτε και μπορεί κανείς να μπει από εκεί. Το σωστό είναι:https://liquiddaysgr.blogspot.com
Την καλημέρα μου!

Margo είπε...

Maria Jose καλημέρα
Για να διαγράψεις εικόνα κάνεις αριστερό κλικ πάνω στην εικόνα και delete. Για να την μεταφέρεις αριστερό κλικ και με πατημένο το αριστερό την μεταφέρεις όπου θες. Τώρα το URL για τo blog σου είναι σίγουρα σωστό το κοίταξα προσεκτικά. Το περίεργο είναι ότι μπαίνω στη σελίδα σου από το link πιο κάτω στις λίστες!! Τώρα για τις εικόνες αυτή τη διαδικασία ακολουθώ και ή θα γίνει με μεγάλη δυσκολία ή καθόλου.

Shades είπε...

Καλησπέρα και καλώς ήρθα στο χώρο σου.
Όποιο πρόβλημα έχεις μπορώ να σε βοηθήσω (για τα blogs).. γενικά στο net δεν ξέρω πολλά αλλά στα blogs είμαι καιρό και νομίζω ότι μπορώ.
Όποια απορία στο μέιλ μου και θα σου στείλω αναλυτικά (με φώτο) την διαδικασία που χρειάζεται.

Καλό σου βράδυ.

Δημιουργία είπε...

Μακαρι να μπορουσα να βοηθησω,ευχομαι να μπορεσεις να βρεις λυση γρηγορα.

Margo είπε...

shades
Καλώς σε βρήκα και σ΄ευχαριστώ για την πρόθεσή σου να με βοηθήσεις. Το θέμα με τις φωτογραφίες το έλυσα, θα επικοινωνήσω όμως για ένα μικρό πρόβλημα που εκρεμεί όταν καταφέρω να ρυθμίσω τις παραμέτρους του Outlook για να μπορέσω να στείλω e-mail (μιλάμε για πολύ άσχετη!!!!).
Καληνύχτα, να είσαι καλά.