4 Αυγ 2012

Διασημότητες :-)

Περπατώ περπατώ εις το blog μου όταν η ίδια δεν είμαι εδώ. Διότι αν ήμουν εδώ θα έκανα τον κόπο να γράψω όσα στριφογυρίζουν στο κεφάλι μου. Θέλω, μην νομίζετε πως δεν θέλω ή πως βαριέμαι ή πως το έριξα στα μπάνια. Δεκατέσσερα έχω κάνει όλο το καλοκαίρι κι ας είμαι σε δέκα λεπτά εκεί. Αλλά σαν να μην μπορώ να κάτσω στην καρέκλα. Όταν κάθομαι, λες και φυτρώνουν ελατήρια στα πόδια που με σπρώχνουν προς τα πάνω. Όταν αρχίζουν να με σηκώνουν βάζω το νου να τα ελέγξει να μην κάνουν του κεφαλιού τους. Αλλά εκείνα δεν πτοούνται, στην καρέκλα με τίποτα δεν με αφήνουν να κάτσω. Έτσι πήρα κι εγώ τους δρόμους με την ουρά μου (τα δυο μικρά μου) από πίσω, στο βουνό για σκαρφάλωμα, στον κήπο για ξεχορτάριασμα, στο λαγκάδι για εξερεύνηση, στη χώρα για να δούμε τις διασημότητες που ήρθαν το φετινό καλοκαίρι στο νησί... Σε μία από αυτές τις βόλτες ποιον λέτε ότι είδαμε να ξεκουράζεται στα σοκάκια του νησιού;


Τον Garfield, ναι τον Garfield!!!!!!!!



Του χαλάσαμε την ησυχία αλλά δεν μας έκανε μούτρα.....  
άλλωστε μια φιλαρέσκεια ως star την έχει :-)



Είναι πιο όμορφος απ' ότι στις ταινίες και πολύυυυυυ μεγαλόσωμος!!!



Μετά από την συνάντηση με τις διασημότητες ήρθαμε και πάλι στο χωριό και τι να δούμε. Ο Φρέντυ μας, ο σκύλος μας δηλαδή, κάτι είχε και έμοιαζε σοβαρό. 'Έτριβε το σαγόνι του στο χώμα και με ανοιχτό το στόμα προσπαθούσε κάτι να βγάλει.. συγχρόνως έτρεχαν ασυνήθιστα πολλά σάλια. Πήγαμε κοντά με επιφύλαξη, διότι με ένα Ροντβάιλερ ποτέ δεν μπορείς να είσαι χαλαρός, ειδικά τώρα που πονούσε. Τον παρακαλέσαμε ευγενικά να ανοίξει το στόμα να δούμε, τίποτα εκείνος.. βρε καλέ μου βρε χρυσέ μου να σε βοηθήσουμε θέλουμε, τίποτα!  Από τον κακό στο χειρότερο πήγαινε και ο γιατρός δεν σήκωνε το τηλέφωνο. Σε ανύποπτο χρόνο το είδαμε, ένα ξύλο όσο ο αντίχειρας σε πάχος είχε κάτσει κάθετα στον ουρανίσκο του από την μια οδοντοστοιχία ως στην άλλη. Και τώρα τι κάνουμε; Θα το βγάλουμε με μία πένσα. Και ποιος θα το κάνει; Εγώ φυσικά γιατί το αφεντικό του θα του κρατά το στόμα ανοιχτό. Πώς όμως που όταν έβλεπε την πένσα έπαιρνε μαύρο δρόμο; Ήταν  μαραθώνια  η προσπάθεια, δύο ώρες σχεδόν προσπαθούσαμε ώσπου.. βρήκαμε τη λύση. Θα του δίναμε ένα σκουπόξυλο να δαγκώσει και τότε... έτσι κι έγινε, δάγκωσε το σκουπόξυλο που κρατούσαμε γερά για να μείνει το στόμα ανοιχτό και τότε τσακ... του έβγαλα το ξύλο από το στόμα. η χαρά που πήραμε ήταν μεγάλη.. χαλαρός αλλά ακόμη κουρασμένος απολαμβάνει το απογευματινό ήλιο κοντά στο σπιτάκι του...







76 σχόλια:

Margo είπε...

Μήπως ξέρει κάποιος τι συμβαίνει με το mix pod? Σε εμένα δε δουλεύει ή δεν πάει καλά τελευταία?

Καλό Σαββατοκύριακο εύχομαι :-)

η κοπέλα με το καναρινί φόρεμα είπε...

Λοιπόν, πράγματι, το mixpod, έχει κάποια προβλήματα τον τελευταίο καιρό κι εμένα με ταλαιπώρησε αρκετά. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι άλλο αντίστοιχο, γιατί το σκέφτηκα και αυτό... να κάνω μια αλλαγή!

Κούκλος ο Garfield και με ξετρέλανε αυτή η ιδιαίτερη μικρή τσαχπινιάμ, τα κουδουνάκια.

Όσο για τον Φρέντυ σας (δεν μας είπες όμως πώς πήρε τ' όνομά του... κι εμένα μου αρέσουν αυτές οι μικρές λεπτομέρειες) είναι ένας γλύκας!!! Σε κατάσταση ηρεμίας, σε άλλη περίπτωση δεν ξέρω... :)

Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά! Ψυχούλα δείχνει στην φωτογραφία.

Αγαπημένη μου καλησπέρα!

υ.γ. Σου παραγγέλνω την 15η βουτιά για μένα, εάν δεν σου κάνει κόπο. :)

b|a|s|n\i/a είπε...

άλλη χάρη βρε παιδί μου τα σκυλιά. αχ!
ο μόμπυ ό, τι και να του τύχαινε, και του τύγχανε αρκετά, σε μένα είχε τυφλή εμπιστοσύνη. όσο και να πονούσε, μια φορά πχ που είχε μπει ένα αγκάθι στην πατούσα του και προσπαθούσε να το βγάλει ο γιατρός, τελικά το έβγαλα εγώ.
και από τον πόνο του, παρόλο που είχαμε κάνει ημινάρκωση δάγκωνε το χέρι μου μα επειδή καταλάβαινε πως ήταν το δικό μου χέρι απλά ακουμπούσε τα δόντια του στο δέρμα μου.
:) α βρε μομπάκο!
κούκλος ο φρέντυ. εντάξει και ο γκάρφιλντ καλός είναι μα άλλη χάρη!
το mixpod μάλλον έχει μικροπροβλήματα καθώς η σελίδα του που μόλις επισκέφτηκα έχει χάσει το φορμάτ της που είχε και την εμφανίζει ολίγον αλλόκοτα.
πάραυτα καλό καλοκαιράκι! όμορφο και δροσερό! και φιλιά πολλά πολλά!

Levina είπε...

εεε κοπελιάαα
διαθέτω κι εγώ έναν πανομοιότυπο πορτοκαλί Garfield σε νηπιακή ηλικία ακόμα (γι αυτό και δεν έχουμε βάλει τις φωτογραφίες μας!!! χι χι χι )
Για το σκυλί σου έχω να σου πω, μια και έχω πια γίνει γιατρός με τόσα που έχουν συμβεί πως αν το αντιμετωπίζεις με σταθερότητα, χωρίς φόβο και δισταγμό όσο μεγαλόσωμο κι αν είναι υποχωρεί και υπομένει γιατί αναγνωρίζει την ανωτερώτητά σου και φυσικά ξέρει πως θέλεις να το βοηθήσεις.
Άλλαζα γάζες σε εκτεταμένο έγκαυμα σε Λυκο 50+ κιλών και μου έγλυφε τα χέρια ενώ ήξερα πως υπέφερε από τον πόνο, όμως εκείνος παραμένει πάντα στην μεταξύ μας σχέση το κουταβάκι που κοιμώταν επάνω μου.

Όταν ξεκινάω να μιλάω για ζώα δεν έχω σταματημό!!

φιλιά Margo μου
Να περνάς όμορφα :))

Gyro είπε...

Μόνο και μόνο που έχεις δεξιά τους Beatles και το τραγούδι αυτό σε συγχαίρω.
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.

Thalassenia είπε...

Όμορφη βόλτα κάνατε εσύ και οι ουρές σου -πολύ γέλασα, έτσι έλεγα κι εγώ τα δικά μου- ειδικά στην χώρα.
Τα ποδαράκια σου όμως να τα προσέχεις και να τους επιβάλλεσαι, μη σε κάνουν ό,τι θέλουν.
Γεια στα χέρια σου κυρία χειρουργίνα:)

Φιλιά με πολύ αγάπη.

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Πήγα να χαρώ λιγο με τις εικονες που είδα πρώτα αλλά μου τα χάλασες με το σκυλο...ουφφφφφφφφφ ευτυχως...εχω τρέλα με τα σκυλιά...
Καλό καλοκαίρι φίλη μου!

Ανώνυμος είπε...

Πολλά rofl για τον garfield!
Στον ίντερνετ εξπλόρερ δουλεύει μια χαρά το μιξ ποντ αλλά στον μοζίλλα δεν τα πάει και πολύ καλά ούτε στον κρομ απ΄ότι βλέπω.

Πήγαινε στην ιστοσελίδα της adobe να κατεβάσεις την πρόσφατη έκδοση του flash player μπας και στρώσει.

Ανώνυμος είπε...

υπέροχη η βόλτα που πήγες κι εμάς μέσα από τη διήγησή σου Margo μου, αύριο τελειώνει και η έκθεσή μου κι έτσι θα ξεκουραστώ και λίγο γιατί πρέπει να ομολογήσω πως έχω διαλυθεί!!! σου στέλνω την αγάπη μου και όμορφες σκέψεις (ο garfield εξαιρετικός, αγαπημένος μου πολύ πολύ !!!)

Effie's Sweet Home Designs είπε...

Margo μου καλημέρα!
Ο Φρέντυ είναι κούκλος! Και ο γατούλης όμορφος!!!!!
Καλά τα κατάφερες! Να μην υποφέρει ο φουκαράς...Η Μπλάνκα μου λύκαινα, μπορεί να απομακρυνόταν όταν δεν ήθελε κάτι να της κάνω...ποτέ δεν με δάγκωσε...Η Μπέλλα άμα την χτενίζω και πονέσει με δαγκώνει αλλά δεν πιάνεται , χα χα χα , γιατί είναι μια σταλιά ......
Φιλιά στον Φρέντυ!!!!!

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Η Margo και οι ουρές της υπέροχες!
Εχω μείνει δίχως τον Φιντέλ μου.. βλέπεις τα παιδιά σαν φεύγουν από το σπίτι παίρνουν και τα ζωντανά εκτός..από όσα έπιπλα τους αρέσουν!

Η αλήθεια είναι πως δεν θα μπορούσα να τον περιποιηθώ..

Ευτυχώς που τα καταφέρατε με τον Φρέντυ! Μια χαρά μου φαίνεται.. αν και η ράτσα τους είναι λίιιιιγο ζόρικη!

Φιλιά λιμανίσια Πειραιώτικα!

MYSTELIOS είπε...

Σίγουρα πανέμορφος ο Garfield στα στενά δρομάκια της Μυκόνου , αλλά νομίζω ότι ο αξιολάτρευτος Fredy κλέβει την παράσταση μέσα στην πραγματικά πολύ όμορφη ανάρτηση σου !!!
Χαιρετίσματα στην αγαπημένη Μύκονο και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού !!!

kariatida62 είπε...

O GARFIELD δεν το συζητώ!!! Αριστοκράτης! Με τα όλα του! Το δείχνει η ματιά του...κρατά απο μεγάλο τζάκι!
Η μούρη όμως είναι ο Fredy!
Moυ θυμίζει τον αγαθό γίγαντα!
Εκπληκτικοί και οι δύο!!!
Δικοί σας είναι?

Paraskevi Lamprini M. είπε...

ωραία!! ... και εύχομαι να κάνουμε και άλλα μπανάκια!!

Ange Alexiou είπε...

Κουκλιά και τα δύο! Φάτσες!
:))

Τσαλαπετεινός είπε...

Άσε τα ελατήρια να κάνουν τη δουλειά τους, να σε ξεσηκώνουν και να κάνεις βόλτες!

Φοβερή η επέμβαση στο Φρέντυ!!!

dodo είπε...

Τυχερός στην ατυχία του ο Φρέντυ σας!

Αν ποτέ χρειασθεί... cat sitter ο ψιψίνος τής φωτογραφίας, προσφέρομαι αφιλοκερδώς- έχω καί συστάσεις, με τούς κοκκινομάλληδες γάτους συνδέομαι παλαιόθεν ;-)

H.Constantinos είπε...

Απαιχτος ο Garfield!!!

*Αισθάνομαι ανεπανάληπτα πανάσχετος που πρώτη φορά πήγα να δω τ'είν'τούτου το mixpod...!

zoyzoy είπε...

Αυτός ο γάτος είναι κούκλος ζωντανός θέλω πολύ να τον σφιξω στην αγκαλιά μου!

Είδες για ν'αγαπάς τα ζώα μέχρι τον οδοντογιατρό τους κάνεις να μην υποφέρουν.

Φίλησέ μου την "ουρά σου" και τα ζωάκια σου!


Φιλιά θαλασσινά!

roadartist είπε...

Ε, όχι και "ο γκάρφιλντ καλός είναι μα άλλη χάρη!" Τι κούκλι είναι αυτό;;;;;;; Απίστευτο γατί..........αχ και πάλι αχ!
Πανέμορφος... Έπειτα εγώ στάθηκα στα 14 μπάνια. Μεγάλο λάθος, που δυστυχώς το παθαίνουν αρκετοί στα νησιά, κοίτα μην αφεθείς. Δεν γίνεται να έχεις το Αιγαίο 10' από το σπίτι και να μη το χαίρεσαι. Να επανορθώσεις μαζί με τα παιδιά άμεσα. Άσε τις δικαιολογίες!!!!! Πλούτος είναι και ψυχική ανάταση. Ζήσε :)

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Γερη η δοκιμασία για το φρέντυ.
΄Αρχοντας ο garfield

Λατρεμένοι σ΄ντροφοι τα ζωάκια μας

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

Margo είπε...

@η κοπέλα με το καναρινί φόρεμα..

Πρώτον! Σήμερα το 15ο μπάνιο αφιερωμένο εξαιρετικά σε σένα Καναρινένια μου. Ειδικά εκείνο το πρώτο μακροβούτι σε ένα μικρό κολπίσκο το πολύ 5 μέτρα πλάτος, άσπρο ψιλό χαλικάκι και γαλαζοπράσινα νερά :-)

Το όνομα του Φρέντυ το έδωσε η κόρη μου που το είχε ακούσει όμως σε παρελθόντα χρόνο από εμένα όταν μιλούσαμε για πιθανά ονόματα που θα ταίριαζαν σε σκύλο. Όταν με ρωτάει τι σημαίνει το όνομά του τις λέω φιλαράκος… και είναι! Είναι πολύ γλυκός και τρυφερός δεν τον έχω δει ακόμη σε άγρια κατάσταση και η αλήθεια είναι πως μας φόβισαν όσοι έμαθαν τι σκύλο θα αποκτήσουμε. Του αρέσει πολύ η αγκαλιά.. όπως στο λέω, στα δυο του πόδια και αγκαλιά :-)

Για τη μουσική σκέφτηκα και εγώ μία αλλαγή στο juke box αλλά χρόνος δεν υπάρχει.. θα το ψάξω όμως γιατί δεν πάει καθόλου καλά το mix pod..

Φιλάκια πολλά Καναρινένια μου και καλή εβδομάδα να έχουμε!

Margo είπε...

@b|a|s|n\i/a..

Συμφωνώ Βασίλη μου. Τα σκυλιά είναι αλλιώς. Αγαπάνε ολοκληρωτικά την οικογένεια που τα μεγαλώνει και δείχνουν ευγνωμοσύνη για το κάθε τι.
Είναι ένα χρόνο και κάτι κοντά μας και έχει γίνει μέλος της οικογένειας κι ας είχαμε τις αμφιβολίες μας αρχικά, με όσα άσχημα ακούσαμε για την ράτσα του από τρίτους. Τίποτε δεν ισχύει όμως, είναι ένας γίγαντας απίστευτα τρυφερός, υπάκουος και παιχνιδιάρης. Άλλαξε τη ζωή μας :-)

Αλήθεια έχεις προσπαθήσει να βρεις έναν άλλον… μομπάκο; Αναρωτιέμαι κάποιες φορές τι θα γίνει όταν κάποτε ο Φρέντυ δεν είναι πια μαζί μας, κυρίως όταν τα παιδιά υπολογίζουν πως όταν μεγαλώσουν θα τον έχουν κοντά τους..

Όμορφα να περνάς και εσύ Βασίλη μου.
Πολλά πολλά φιλιά!

Margo είπε...

@Levina..

Καλά κάνεις και μιλάς χωρίς σταματημό γι αυτά. Με βοηθάς μάλιστα γιατί με τον Φρέντυ είμαστε πρωτάρηδες και δεν είναι και ο πιο εύκολος σκύλος, λόγω βάρους και απίστευτης δύναμης που έχει. Όμως ο χαρακτήρας του είναι ξεχωριστός και κάνει τα πιθανά προβλήματα να μην υφίστανται.

Θα περιμένω φωτογραφίες από τον.. Garfield σου ;-)

Καλή βδομάδα να έχουμε!
Φιλιά πολλά πολλά.

Margo είπε...

@Gyro..

Αγαπημένο πολύ !

Καλά να περνάς Gyro :-)

Margo είπε...

@Thalassenia..

Θαλασσένια μου προς το παρόν πρόβλημα έχει ο ώμος. Τενοντίτης η χαριτωμένη, μου έχει κόψει στην κυριολεξία τα χέρια μέρες που είναι..
Την ουρά μου την χαίρομαι όσο είναι ακόμη μικρή;-)

Να σαι καλά Θαλασσένια μου και να περνάς υπέροχα!!!

Φιλιάααααααααα :-)

Margo είπε...

@Ρίκη Ματαλλιωτάκη..

Τι αγωνία περάσαμε δεν λέγεται , αλλά ευτυχώς όλα καλά!

Καλά να περνάς Ρίκη μου.
Σε φιλώ!

Margo είπε...

@ηλιογράφος..

Τελικά μετοίκησα στο Mozilla αλλά σκέπτομαι να αλλάξω και τρόπο αναπαραγωγής μουσικής. Ούτε τα μισά από όσα διαλέγω δεν τα δίνει το mix pod.
Ευχαριστώ πάντως :-)

Ανώνυμος είπε...

Και καλά κάνετε... ως προς την δράση των ημερών... καθώς έτσι ζήτε τις μέρες, τις ώρες, τα λεπτά!

Όλα καλά λοιπόν... με τις μικροπεριπέτειες...

Καλή συνέχεια στο καλοκαίρι ...

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Και τα δυό σου Μαργο μου.. τυπάκια είναι...απο τον Garfielt.. τον γατούλη με το βλέμμα αφημένο στο κενό....ως τον Φρέντυ σας..που το βλέμμα του λέει..δεν είμαι έτσι που με λένε...γνωρίστε με!!!!....ευτυχώς που η περιπετειά του τελειωσε αισίως..και όλα καλά... για εκείνον!!!!! φιλιααα.....

lena_zip είπε...

Όσο κι αν με κερδίζουν τα σκυλιά και όσο κι αν αντιπαθώ τις γάτες, δεν μπορώ να μην πω ότι αυτή η συγκεκριμένη "γατούλα" είναι πανέμορφη! Και εγώ το πιστεύω ότι είναι όντως ο Garfield!

Καλή σου μέρα και τα φιλιά μου στον Φρέντυ... άντε και σε σένα ένα!

Georgina είπε...

Δεν βρήκες άκρη με το mix pod καθώς ακούω. Κρίμα γιατί οι μουσικές σου είναι απολαυστικές. Δεν ξέρω κάτι άλλο να σου προτείνω δυστυχώς.
Οι φωτογραφίες που έβγαλες το γατούλη, είναι εξαιρετικές! Τι πανέμορφο ζώο! Να μη βλέπεις την ώρα να χειμωνιάσει και να τον χαϊδεύεις καθώς σου ζεσταίνει την ποδιά!
Φιλιά πολλά φίλη!

Margo είπε...

@Silena..

Σιλένα μου καλή ξεκούραση πια. Πώς πήγε η έκθεσή σου. Δύσκολη εποχή το καλοκαίρι ελπίζω να μην επηρεάστηκε από αυτό.

Σε φιλώ πολύ πολύ!

Margo είπε...

@Effie's Sweet Home Designs..

Χαχα δεν πιάνεται λες το δάγκωμα από τα νιάνιαρα σκυλάκια ;-)))

Η Φρέντυ πιστεύω πως δεν υπήρχε περίπτωση να μας δαγκώσει.. όσο μεγαλώνει αποδεικνύει πως δεν είναι αγριόσκυλο.. αντιθέτως!!!

Πολλά πολλά φιλιά σε όλους! :-)

Margo είπε...

@Γιαγιά Αντιγόνη..

Αντιγόνη μου έτσι πιστεύει ο πιο πολύς κόσμος ότι είναι ζόρικος. Δεν μπορείς να φανταστείς τι έχουμε ακούσει. Ένας ας τον πούμε εκπαιδευτή μας είπε να τον θανατώσουμε, τι τον θέλατε τέτοιο σκύλο μας είπε!!! Τελικά βρήκαμε σωστό εκπαιδευτή και μας βοήθησε να μην φοβόμαστε να του έχουμε και να μας έχει εμπιστοσύνη. Είναι απίστευτα γλυκός.. και πολύυυυυ δυνατός!!!

Ευχαριστώ θερμά για τα φιλιά από τις παλιές μου γειτονιές :-)
Φιλάκια πολλά Αντιγονάκι μου.

Margo είπε...

@ART-TRAVELLER..

Ο Φρέντυ είναι ψυχούλα Στέλιο μου εκείνη η γάτα ήταν πολύ εντυπωσιακή πολύ όμορφη αλλά έχει έναν πάγο στα μάτια.. άλλα ζώα άλλα χαρακτηριστικά.

Να σαι καλά και καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνεις!

Margo είπε...

@kariatida62..

Ο « Garfield» ίσως είναι του Γαλάτη του μόδιστρου γιατί σουλατσάρει έξω από τα μαγαζιά του. Έτσι εξηγείται το υπεράνω ύφος του ;-)

Το πέτυχες αγαθός γίγαντας ο Φρέντυ.. ακριβώς αυτό είναι!

Φιλιά πολλά Κάρυ μου

Margo είπε...

@paraskevi malouxou..

Με τους ρυθμούς που έχουμε έως τώρα μας βλέπω για άλλα πέντε το πολύ. Άσε που μετά τον 15Αύγουστο ο καιρός χαλάει πολύ..

Margo είπε...

@misoagnosti..

:-))

Margo είπε...

@Τσαλαπετεινός..

Τώρα που η ουρά μου καλόμαθε δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς ;-)

Η επέμβαση ήταν και η αφορμή να εισπράξει ο Φρέντυ τα χάδια μιας βδομάδας μαζεμένα ;-)

Margo είπε...

@dodo..

Δεν ξέρω αλλά μου φάνηκε λίγο δύσκολος.. αλλά με Dodo και τέτοια εμπειρία προβλέπω μία ακόμη απίθανη σειρά με πρωταγωνιστή έναν ακόμη κοκκινομάλλη γάτο ;-)

Margo είπε...

@H.Constantinos..

Το ραδιοφωνάκι που παίζει τα άσματα κάθε φορά. Υποθέτω όμως πως είσαι από αυτούς που προτιμά σιωπηλά τα ιστολόγια ;-)

Margo είπε...

@zoyzoy..

Εύκολο.. όταν έρθεις Μύκονο θα σου πω που θα πας να τον βρεις.. όλο εκεί τριγυρίζει :-)

Φιλιά πολλά Ζουζού μου

Margo είπε...

@ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ..

Πρωτάρηδες είμαστε και στα γατιά και στα σκυλιά.. γίνονται μέλη της οικογένειας και μάλιστα πολύ αγαπημένα!!!

Να σαι καλά Γλαρένια μου

ElenaG είπε...

καλά δε το συζητώ...οι ουρές σου είναι όλα τα λεφτά!!!
μια αγκαλιά μεγάλη να χωρέσουν και οι δυο!!!!

συγκινήθηκα που είδα το Φρέντυ...και έμαθα τι πέρασε...μου θύμισε τη Mega μας...ούτε δίδυμοι να ήταν!ΧΑ!και ακριβώς τα ίδια μα τα ίδια περάσαμε δυο φορες...τη μια μάλιστα χρειάστηκε να φέρουμε το γιατρό σπίτι και να τη μισό κοιμίσουμε γιατί ο Ντoκτορ δεν πλησίαζε με τίποτα!!!!!!

όσο για τις διάσημες επισκέψεις θα κάνω ανάρτηση το τι είδα...στο νησί της αμαρτίας!!!ΧΑ!ΧΑ!!!!

mahler76 είπε...

καλή μου Margo το mixpod σε εμένα δεν λειτούργησε ποτε, ποτέ όμως. όσο για τον Γκάρφιλντ είναι γλύκας. Βέβαια και ο σκύλαρος δείχνει γλυκούλης αν και πρέπει να είναι λίγο τρομακτικός στην πραγματικότητα. Καλή σου μέρα :)

Magia da Inês είπε...

Bom diaaaaaaaaaaa!!!
Lindo, muito lindo!!!!

✿⊱╮¸.•♫°`♡彡

kiki είπε...

Μα ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ που ειναι ο γατούλης!!!!! Πανέμορφος! Αλλα και ο σκυλάκος σου δεν πάει πίσω! Ευτυχώς που σκεφτήκατε το σκουπόξυλο!

Poet είπε...

Συμπαθής βέβαια ο σκυλάκος, Μαρία μου, αλλά ο Garfield δεν παίζεται. Πανέμορφος, αρχοντικός, νωχελικός, χορταστικός. Σίγουρα βελούδινος και, βεβαίως, δάσκαλος της γιόγκα.

Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι σε όλους τους φίλους.

Άιναφετς είπε...

Ούτε για μια στιγμή δεν μου πέρασε από το μυαλλό πως η εξαφάνιση σου οφείλεται σε κάτι σοβαρό ή στις μαύρες πιπεριές (!)ή στα μπάνια...αλλά στη καλοκαιρινή ζαλάδα που ρουφάμε από τη ζέστη...
Τα ζωάκια μας θέλουν φροντίδα και εκτός από χαρά μας δίνουν και προβλήματα...έτσι απέχω απ' αυτή την έννοια και δεν έχω ζωάκια!
ΑΦιλάκια και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

Levina είπε...

Margo μου αν και δεν είμαι ειδήμων και μιλώ μόνο εμπειρικά
και μέσα από συζητήσεις που έχω κάνει με άλλους σκυλογονείς,
θέλω να σου πω
ότι όσο μεγαλόσωμο κι αν είναι το σκυλί σου , όποια κι αν
είναι η ράτσα του εσύ θα πρέπει να του συμπεριφέρεσαι
φυσιολογικά και άφοβα , θα του δείχνεις τα όριά του και
δεν θα υποχωρείς γιατί κι αυτό σαν μικρό παιδί ορισμένες
φορές θα σε δοκιμάζει να δει αν εσύ έχεις τον έλεγχο ή αυτό?
Από την ράτσα του είναι ένας καλός φύλακας, ένας αγαθός
γίγαντας που σίγουρα φυλάει την οικογένειά του ''την αγέλη του''
από πιθανούς κινδύνους και χωρίς να τον εκπαιδεύσεις για να
τον κάνεις φονιά και μετά να μη μπορείς να τον πλησιάσεις
ούτε εσύ! ( Το έκανε φίλος στο δικό του θηλυκό ροτβάιλερ
και από μια καλή φύλακα στο σπίτι τους κατασκεύασαν
ένα τέρας που έπρεπε να το κρατάνε δεμένο για να μη
δαγκώνει ότι κινείται και τελικά το έβαλαν στο διπλανό
οικόπεδο μαντρωμένο ).

υγ. σύντομα θα βάλω φωτογραφίες από τις δικές μου
γατοφατσούλες :))

φιλιά πολλά

Margo είπε...

@ΟΔΟΙΠΟΡΟΣ..

Όλα καλά Οδοιπόρε μου.. είναι σαν μάντρα, δεν είναι;-)

Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις το καλοκαίρι σου.

Margo είπε...

@Ρούλα - Σμαραγδένια..

Σμαραγδένια μου κάθε μέρα που μεγαλώνει είναι σαν να μας λέει δεν είμαι αυτό που νομίζατε, αυτό που σας έλεγαν. Ακόμη και ο γιατρός τον αντιμετώπισε με πολύ μεγάλη δυσπιστία.. ίσως έχει δίκιο, έχει δει πολλά. Όμως έχω την πεποίθηση πως αν κάποιος θέλει να κατασκευάσει ένα αγριόσκυλο μπορεί να το πετύχει. Δεν φταίει όμως το σκυλί αλλά το αφεντικό του. Δική του εικόνα είναι ο σκύλος του.

Φιλιά πολλά Σμαραγδένια μου

Margo είπε...

@lena_zip..

Ώστε έτσι ε; Άντε και σε μένα ένα φιλί;-)))))

Μα έγραψα, ΕΙΝΑΙ ο Garfield :-)))))

Φιλάκια πολλά Λενάκι μου

Margo είπε...

@Georgina Kassavetes..

Το mix pod δουλεύει όταν θα μπω με Mozilla και καθόλου όταν μπω με Chrome. Τώρα είμαι πάνω στην αλλαγή, αλλά θέλω να ψάξω μήπως βρω άλλον τρόπο όταν θα έχω περισσότερο χρόνο.

Ο γάταρος, γιατί περί γάταρου πρόκειται δεν ξέρω αν φαίνεται στην φωτογραφία, θα έχει την δύναμη ενός σώματος καλοριφέρ με τόση γούνα που θα έχεις να χαϊδεύεις ;-))

Πολλά φιλιά Τζορτζίνα μου :-)

Margo είπε...

@ElenaG..

Και ο δικός μας Doctor το ίδιο ακριβώς. Κυρίως γι αυτό προσπαθήσαμε μόνοι μας, δεν θέλαμε να φάει νάρκωση.

Πρόσεξε τι θα πεις για το νησί ε ;-)))))

υ.γ. τις φωτογραφίες δεν τις έχω ξεχάσει. Μεθαύριο έχει γενέθλια η μικρή, έχει έρθει και ο αδελφός μου από την Κύπρο, δόξα το Θεό από δουλειές άλλο τίποτα ;-)
…όταν θα σου τις στείλω πάει να πει πως ηρεμήσαμε λιγάκι :-)

Μία ζεστή αγκαλιά σου στέλνω… σαν την αληθινή;-)

Margo είπε...

@mahler76..

Ποτέ???? Περίεργο. Μέχρι και πριν την αλλαγή πολιτική περί απορρήτου δεν είχα πρόβλημα, απλώς δεν έπαιζαν όλα τα τραγούδια, ήθελε ψάξιμο.

Ο Φρέντυ δείχνει τρομαχτικός εκεί που πρέπει ;-)
Όντως είναι γλυκούλης και δεν είναι και πολύ μεγαλόσωμος όπως γίνονται συνήθως τα αρσενικά Ροντβάϊλερ.. μάλλον είμαστε τυχεροί.

Καλή σου νύχτα Μαλεράκο :-)

Margo είπε...

@Magia da Inês..

Hola Magia :-)

Margo είπε...

@kiki..

Ευτυχώς αλλιώς θα έτρωγε αναισθησία και ένα εκατοστάρικο τουλάχιστον!

Margo είπε...

@Poet..

Δάσκαλος της γιόγκα, χαχαα τέλειο!!!! Όντως έχει ένα ύφος κάπως.. φευγάτο :-)))

Πώς φαίνονται πάντως οι λάτρεις των γατών!!!!!!

Να σαι καλά Ποιητή μου..

Margo είπε...

@Άιναφετς..

Το αφεντικό του σπιτιού αποφάσισε και το αφεντικό έχει την φροντίδα του. Εγώ μόνο του μαγειρεύω ;-)

Στην αρχή είχα αντιρρήσεις τώρα όμως δεν το μετανιώνω, τον έχουμε αγαπήσει όλοι πολύ!

Πολλά ΑΦάκια μαγισσούλα μου.

Margo είπε...

@Levina Vil..

Έχω μάθει και γι αυτές τις περιπτώσεις Λεβίνα μου. Τον στείλαμε για την βασική εκπαίδευση υπακοής. Χρειαστήκαμε στην αρχή βοήθεια γιατί δεν μπορούσαμε να του επιβληθούμε. Όλα πήγαν καλά, τώρα και εκείνος περνάει καλά και εμείς. Ο δάσκαλος μας είπε για το επόμενο στάδιο του φύλακα αλλά όταν ακούσαμε πώς μεταμορφώνουν το ζώο το αρνηθήκαμε κατηγορηματικά. Όλοι οι σκύλοι είναι φύλακες δεν χρειάζεται να γίνονται και δολοφόνοι!

υ.γ. τις περιμένω τις γατοφατσούλες σου :-)

Φιλιά πολλά πολλά!

nameliart είπε...

Απίθανη ανάρτηση!!!
Ένας κούκλος γάτος που σε κάνει να θέλεις να μπεις στη σελίδα για να τον πάρεις αγκαλιά και ένας σούπερ σκύλος να σου χαρίζει ένα απ' αυτά τα μοναδικά βλέμματα που μόνοι ένας τέτοιος φίλος μπορεί να χαρίσει!
Υπέροχη - και πάλι - η βόλτα στη σελίδα σου Μαράκι!
Και μη νομίζεις πως είσαι η μόνη που κάνει αποχή από τις παραλίες... Κι εγώ 4 μπάνια έχω κάνει μόνο. Ευτυχώς, το καλοκαίρι είναι ακόμη μπροστά ... έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον...

Φιλάκια!

Διάττων είπε...

Πολύ γλυκιά η ανάρτησή σου αγαπητή μου φίλη. Τα ζωάκια όντως είναι σε θέση να μας προσφέρουν πολύ όμορφες στιγμές. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού εύχομαι και πάντα με υγεία...

Dinos-Art είπε...

Το τόλμημά σου να βγάλεις το ξύλο από το στόμα του Φρέντυ, αλλά και ο ακτύπητος γατούλης σου, μου έφεραν στο νου ένα παλιό λαϊκό άσμα.
Το story: Σε ποντικοσυνέλευση αποφάσισαν τα ποντικάκια να κρεμάσουν μια κουδούνα στην ουρά του γάτου για να τον παίρνουν χαμπάρι όταν πλησίαζε. Καταχαρούμενα συμφώνησαν όλα αλλά ένας γέρος γάτος σηκώνει ξαφνικά το χέρι, "στοπ, δικαίωμα, ποιος από όλους μας θα κρεμάσει την κουδούνα στου γάτου την ουρά;"

Μαρία, ένα γλαροπούλι, μου φάνηκε Μυκονιάτικο, μού'ριξε μήνυμα καθώς πετούσε πάνω από το μπαλκόνι μου: "Αύριο η Μαρία της Μυκόνου έχει τα γενέθλιά της".
Έτσι είναι; Χρόνια πολλά λοιπόν, υγεία και δημιουργία σε ό,τι κάνεις και πάντα χαρές στην όμορφη οικογένειά σου. Πολλά φιλιά.

fish eye είπε...

Ψηφιζω γατο γιατι ποτε δεν θα το δεις με ''κατι'' να το ενοχλει στο στομα..

δεν μασουν μανταλακια, νερομπουκαλα, πωματα, ξυλα, φελους, οποτε δεν εχουν φοβο να φρακαρουν αυτα κι εμεις να τρεχουμε..

ευχομαι να εχεις ηδη κανει πολλες βουτιες ακομη..

καλη συνεχεια margo

Unknown είπε...

Τι απιστευτες φωτογραφιες!!!!
Η γατουλα ειναι γεννημενη star!
Φιλια πολλα !!
Να εισαι καλα!!

Margo είπε...

@nameliart..

Το καλοκαίρι Μελίνα μου είναι μπροστά αν το λέει η ψυχή σου. Οι καιροί είναι πιο γαλήνιοι το Σεπτέμβρη. Σου εύχομαι να χαρείς τη θάλασσα όσο λαχταράς.

Φιλάκια πολλά πολλά!

Margo είπε...

@Διάττων..

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές φίλε μου. Όμορφα να περάσεις και εσύ το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Καλό ξημέρωμα εύχομαι..

Margo είπε...

@Dinos-Art..

Μα ναι κάτι μου θυμίζει αυτό το τραγούδι. Έτσι ακριβώς έγινε και με εμάς. Ευτυχώς τα δόντια του ο Φρέντυ δεν τα χρησιμοποιεί παρά μόνο να φάει ;-)

Καλά σου μήνυσε το γλαροπούλι Ντίνο μου και σ΄ευχαριστώ πολύ για τις ζεστές ευχές σου.
Να είσαι πάντα καλά!

Margo είπε...

@❤..

:-)

Όταν το ξύλο επιτέλους βγήκε, ξέχασα μπελάδες και τρεχάματα, όλα δια μαγείας εξαφανίστηκαν ;-)

Μπα από βουτιές δεν τα πάμε και τόσο καλά. Το κατά δύναμιν :-)

Margo είπε...

@Αλεξανδρα Γκολφινοπουλου..

Είναι star και το ξέρει ;-)

Καλή σου νύχτα Αλεξάνδρα :-)


giasmin είπε...

ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ
ΣΤΕΛΝΩ ΕΥΧΕΣ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΩ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!

syros2js είπε...

Λάτρεψα το τετράποδο αστεράκι σου!!!
Και τον... Garfield, βεβαίως-βεβαίως!!!
Υπέροχο το blog σου!!! Καλώς βρεθήκαμε!!!
(Το mix-pod -πάνω_κάτω την ίδια περίοδο που το ανέφερες κι εσύ- το αφαίρεσα από το blog μας, επειδή μου είχα κάνει τα νεύρα κρόσσια, ε, και καλοκαιριάτικα, δεν άντεχα και πολλά-πολλά!!!)
;-)
Καλό κ' δημιουργικό φθινόπωρο!!!
Γιάννα κ' Γιάννης

Margo είπε...

@giasmin..

Καθυστερημένες ευχαριστίες Giasmin, δεν ξέρω πώς μου διέφυγε το σχόλιό σου.
Καλό Φθινόπωρο εύχομαι σε όλους μας!
Να σαι καλά!

:-)

Margo είπε...

Γιάννα και Γιάννη,
Καλωσήρθατε!!!!

Σας γνώρισα από το φαούδι και μου άρεσε πολύ το blog σας.. Έπεσα βέβαια και στην παιχνιδιάρικη ανάρτηση ;-)))

Θα τα λέμε!