24 Φεβ 2009

Η ώρα της Γης


Έμαθα για την Ώρα της Γης από το blog του Ν.Γαλανάκη. Είναι μία προσπάθεια της WWF που καλεί τον πολίτη αυτού του πλανήτη να δράσει, να νοιαστεί,  να στείλει μήνυμα και το κυριότερο να συνεχίσει να θυμάται  και να φροντίζει το Μεγάλο του σπίτι... τη γη. 
Τι ακριβώς είναι η Ώρα Της Γης: Είναι μία παγκόσμια πρωτοβουλία της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF ενάντια στην κλιματική αλλαγή. Πρόκειται για ένα κάλεσμα στους πολίτες, τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς του πλανήτη μας, να σβήσουν τα φώτα για μία ώρα το Σάββατο 28 Μαρτίου 2009, στις 20:30. Στόχος της Ώρας της Γης του WWF είναι να δείξουμε ότι το κλίμα είναι στο χέρι μας! Η μεμονωμένη δράση του καθενός μας, αν προσλάβει μαζικές διαστάσεις, μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και να αλλάξει τον πλανήτη μας προς το καλύτερο.

Φέτος, στόχος μας είναι να σβήσουν τα φώτα τους ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον κόσμο το Σάββατο 28 Μαρτίου 2009 στις 20:30, ώστε η Ώρα της Γης να γίνει το μεγαλύτερο συμμετοχικό γεγονός στον πλανήτη! Έτσι όλοι μαζί θα στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στους ηγέτες του κόσμου ενόψει της Παγκόσμιας Συνόδου των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα στην Κοπεγχάγη το Δεκέμβριο του 2009, διαμηνύοντας ξεκάθαρα ότι χρειαζόμαστε μία δέσμευση για δράσεις που θα μειώσουν τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου, ώστε να εξασφαλίσουμε άμεσα και μακροπρόθεσμα το μέλλον του πλανήτη. 

Πώς ξεκίνησε: Η Ώρα της Γης, ξεκίνησε ως μία εκστρατεία ευαισθητοποίησης που καλούσε τους πολίτες του Σίδνεϊ για να σβήσουν τα φώτα τους ένα βράδυ, για μια ώρα. Η ενέργεια αυτή σύντομα μετατράπηκε σε μία από τις μεγαλύτερες πρωτοβουλίες ενάντια στην κλιματική αλλαγή παγκοσμίως. Φέτος, στις 20.30 το Σάββατο 28 Μαρτίου, καλούμε τους πολίτες σε ολόκληρο τον κόσμο να σβήσουν τα φώτα τους για μία ώρα – την Ώρα της Γης. Στόχος μας είναι να συμμετάσχουν 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι, σε περισσότερες από 1000 πόλεις, και όλοι μαζί να αποδείξουμε πως είναι δυνατόν να δράσουμε ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη. 

 Η Ώρα της Γης ξεκίνησε το 2007 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας με τη συμμετοχή 2.2 εκατομμυρίων νοικοκυριών και επιχειρήσεων που έσβησαν τα φώτα τους για μία ώρα. Μόλις έναν χρόνο αργότερα η εκστρατεία μετατράπηκε σε ένα παγκόσμιο κίνημα για το κλίμα με τη συμμετοχή 100 εκατομμυρίων ανθρώπων σε 35 χώρες. Παγκοσμίως γνωστά κτίρια και τοποθεσίες όπως η γέφυρα Golden Gate και το Κολοσσαίο, σκοτείνιασαν για μία ώρα και μετατράπηκαν σε σύμβολα ελπίδας για ένα πρόβλημα που γίνεται κάθε ώρα και πιο έντονο. 

Η Ώρα της Γης 2009 απευθύνεται σε κάθε πολίτη, κάθε επιχείρηση και κάθε ανθρώπινη κοινότητα στον πλανήτη. Μας καλεί να δράσουμε, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να συμμετέχουμε ενεργά σε πρωτοβουλίες για ένα βιώσιμο μέλλον. Πασίγνωστες τοποθεσίες, μνημεία και κτίρια σε όλο τον πλανήτη θα σκοτεινιάσουν και φέτος. Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα σβήσουν τα φώτα τους και θα ενώσουν για μία ώρα τις ζωές για το μέλλον του πολύτιμου πλανήτη μας. Περισσότερες από 64 χώρες συμμετέχουν στην Ώρα της Γης 2009. Αυτός ο αριθμός μεγαλώνει καθημερινά, καθώς οι άνθρωποι καταλαβαίνουν πως μία τόσο απλή ενέργεια, όπως το να σβήσουν τα φώτα τους, μπορεί να έχει τόσο μεγάλη συμβολή στην έλευση της αλλαγής. 

Η Ώρα της Γης είναι ένα μήνυμα ελπίδας και δράσης. Τα κείμενα είναι από την Ελληνική ιστοσελίδα της earthhoure όπου μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες, να εγγραφείτε και να πάρετε Widgets για το blog σας. 

39 σχόλια:

Adamantia είπε...

Mακαρι να πετυχει αυτη τη φορα γιατι προηγουμενες παρομοιες προσπαθειες απετυχαν. Το ουσιωδες ειναι να αλλαξουμε την καθημερινη μας συμπεριφορα προς τον πλανητη και το περιβαλλον μας, αν δεν ειναι πια πολυ αργα..
Καλημερα!

IZA είπε...

Ας κάνουμε έστω αυτό το τόσο απλό πράγμα όλοι μας, μπας κι ακουστεί λίγο η φωνή μας στ' αυτιά αυτών που κρατούν την τύχη του πλανήτη στα χέρια τους. Αν και δεν είμαι πολύ αισόδοξη...

Margo είπε...

Αδαμαντία μου... αυτό ακριβώς πιστεύω και εγώ. Να αλλάξουμε τις καθημερινές μας συνήθειες και χωρίς ιδιαίτερο κόπο να εξοικονομήσουμε ενέργεια και να βοηθήσουμε ο καθένας από λίγο. Στο σύνολο θα φανεί η διαφορά!
Καλό απόγευμα

Margo είπε...

IZA.... καλώς όρισες! Πώς να είμαστε αισιόδοξοι, αυτοί που κάνουν "κουμάντο" το τελευταίο πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι ο πλανήτης. Όμως και οι πολλοί έχουν δύναμη εάν γίνουν και πάρα πολλοί τότε υπάρχει ελπίδα.

Υ.Σ. Μπήκα τώρα στο μπλοκόσπιτό σου και ενθουσιάστηκα με τις φωτογραφίες σου, με τις ακουαρέλες σου με όλα. Θα τα λέμε:)

doctor είπε...

Συγκινητική κίνηση. Αμφιβάλλω όμως για την αποτελεσματικότητά της.
Ως συμβολική κίνηση είναι καλή, αναμφίβολα.

Margo είπε...

doctor... Σίγουρα συμβολική είναι η κίνηση, δε θα σωθούμε με μία ώρα. Ελπίζω όμως ότι αν το κάνουμε οι περισσότεροι, θα δούμε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο να κλείνουμε το φως, όταν μάλιστα δε το χρειαζόμαστε. Και μπορεί να μας έρθει και η όρεξη να κάνουμε και άλλα μικρά και χρήσιμα.
Καλώς όρισες στο σπιτικό μου, σε ευχαριστώ και για την επίσκεψη.

cook είπε...

παρ'όλο που συχνα απαξιωνουμε τετοιες πρωτοβουλίες ως μη αυσιαστικες,απο καπου πρεπει να ξεκινησουμε...αν το εφαρμοσουμε για 1 ώρα,την επομενη φορα θα ειμαστε πιο ευαισθητοποιμενοι στα ενεργειακα θεματα...

Margo είπε...

Ναι καλή μου Cook.. συμφωνώ μαζί σου και μόνο ότι συζητιέται είναι θετικό. Ας γίνει η διαφήμιση όπλο για τόσο σημαντικά θέματα, μπας και ξυπνήσουμε..

George είπε...

Και είχα κανονίσει να βάλω ηλεκτρική εκείνη την ώρα. Πάλι με βγάζεις από το πρόγραμμα!
Φυσικά και θα το στηρίξουμε όλοι. Προσωπικά πιστεύω ότι έτσι σιγά σιγά με μικρά βήματα θα αρχίσουμε να έχουμε συνείδηση λίγο πιο οικολογική.
Και να σου πω και κάτι: για σκέψου μια ώρα χωρίς ηλεκτρικό στο σπίτι α) παρέα με τον σύντροφο ή
β) με τα παιδιά για όσους έχουν ή γ) με τους φίλους μας!
Στη πρώτη περίπτωση σε 9 μήνες θα έχουμε γεννητούρια.
Στη δεύτερη: αχ πάει το καλό το βάζο που μας είχε φέρει η θεία Ευτέρπη πέρσι από την Πόλη.
Στη Τρίτη: Αντώνη αυτό που πιάνεις δεν είναι το πόδι της γυναίκας σου αλλά το δικό μου!!!

Vaso Mprataki είπε...

Αγαπητή Margo
Ευχαριστώ που μας θύμισες τον μεγαλύτερο εφιάλτη που θα σκιάσει τα όνειρα των παιδιών μας.
Τι χρειάζονται τα όνειρα και τα τραγούδια για τον έρωτα αν πάψει να υπάρχει ζωή στον πλανήτη μας.
μας θύμισες πως πρέπει να αλλάξουμε την συμπεριφορά μας προς τον πλανήτη και το περιβάλλον μας.
Συγχαρητήρια για την ανάρτηση σου!
Καλή σου νύχτα!

maximus είπε...

Θα το κάνουμε αγαπητή Margo. Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Όμορφη μουσική!

Poet είπε...

Συμφωνώ ότι πρέπει όλοι μας να αλλάξουμε την καθημερινή συμπεριφορά μας. Να κάνουμε τη ζωή μας πιο λιτή, δηλαδή πιο πλούσια. Να δώσουμε την έμφαση στις αληθινές αξίες και όχι στα άχρηστα αντικείμενα που βαφτίζονται ανάγκες.

Η οικονομική κρίση είναι μια ευκαιρία να αναθεωρήσουμε όλοι ένα πρότυπο ζωής που οδηγεί στην καταστροφή.

Margo είπε...

Καλέ μου George... τόφτιαξες πάλι το σκετσάκι σου:))
Πώς πήγε η Έκθεση; Ελπίζω να γράψεις σχετικά.
Εγώ για παν ενδεχόμενο εκείνη τη βραδιά, θα έχω και ένα κόκκινο κρασάκι, κατά προτίμηση Αρβανιτίδη, και θα βάλω τα παιδιά από νωρίς για ύπνο μήπως και τη γλυτώσει το βάζο:))

Margo είπε...

Βάσω μου... τα σενάρια είναι εφιαλτικά, κάτι πρέπει να κάνουμε... κάποτε νομίζω θα είναι μονόδρομος, μόνο γι αυτό θα γράφουμε, θα ζωγραφίζουμε, θα τραγουδάμε.
Καλό σου βράδυ

Margo είπε...

Maximus... σε ευχαριστώ να σαι καλά:)

Margo είπε...

Αγαπημένε μου Poet... και εγώ έτσι τη βλέπω την κρίση, ευκαιρία να αναθεωρήσουμε. Άλλωστε αυτά τα πρότυπα δεν είναι που μας οδήγησαν στην κρίση και όχι μόνο την οικονομική.
Καλό βράδυ στην όμορφη Θεσσαλονίκη.

marianaonice είπε...

Τώρα το μαθαίνω!!
Θα το έχω υπόψη μου, αν και εκείνη την ημέρα έχω κλείσει εισιτήρια για το θέατρο "το κλουβί με τις τρελλές" με το Μπέζο!! χαχαχα!!

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά το να κλείσεις τα φώτα που δεν χρειάζεσαι, τη βρύση ενώ ξυρίζεσαι, να φυτέψεις φυτά στον κήπο σου με χαμηλές απαιτήσεις σε νερό και φάρμακα, να χαμηλώσεις το καλοριφέρ και να φορέσεις μια ζακετούλα, να σκέφτεσαι πριν εκτυπώσεις και να χρησιμοποιείς και τις δύο πλευρές της σελίδας, να ανακυκλώσεις αντί να πετάξεις, είναι απλές κινήσεις που αν γίνουν τρόπος ζωής, θα δώσουν στον πλανήτη μια μεγάλη παράταση...

lakis είπε...

Ας το κάνουμε, λοιπόν. Ευτυχώς έχω κεριά στο χωριό:) Μέρα καλή

Tyler Durden είπε...

σαν συμβολική κίνηση είναι πολυ καλή. Αλλά δυστυχώς μένει μόνο εκεί. θα έπρεπε να την χρησιμοποιήσουμε ως αφετηρία και την επόμενη φορά να είναι 2-3 ώρες, ίσως και παραπάνω και όχι μια μέρα το χρόνο.

Θέλει εσωτερική αυτοπειθαρχία για κάτι τέτοιο, αλλά νομίζω θα βιώσουμε και άλλα αισθήματα, άλλη σχέση με τους γύρω μας. Πχ σας έτυχε να κοπεί το ρεύμα για πολύ ώρα σε παρέα και με τα κεριά να έχει δημιουργηθεί μια άλλη ατμόσφαιρα, πιο φιλική, πιο δεμένη;

Margo είπε...

Μαριάννα μου... υπονοείς κάτι:))))
Μα το κλουβί με τις τρελλές; Καλά να περάσεις και μη ξεχνάς, μετά τη παράσταση με ταξί στο σπίτι:)

Margo είπε...

Αρχοντία... πολύ καλά τα λες, θα δώσουν παράταση στον πλανήτη, είναι θέμα νοικοκυριού και αυτό συνηθίζεται..μετά δε μπορείς να κάνεις αλλιώς.

Margo είπε...

Λάκη... χωριό, κεριά, πόσο ρομαντικό!!! Τέτοια ατμόσφαιρα θα αρέσει και στη Μούσα σου, όλο και κάτι θα σου εκμυστηρευτεί:)

Margo είπε...

Τyler Durden...χωρίς ρεύμα δένεσε περισσότερο με τους γύρω σου και λιγότερο με τη τηλεόραση!
Το περασμένο καλοκαίρι δεν είχαμε ρεύμα για 17 ώρες!! Μόνο τα ψυγεία κακόπαθαν. Η αλήθεια είναι ότι εδώ δε χρειάζεται προσπάθεια για τη μείωση της κατανάλωσης στο ρεύμα, το Καλοκαίρι ειδικά κόβεται από μόνο του πολύ συχνά...

roadartist είπε...

Καλησπέρα.. Από τις πιο όμορφες και θετικές προσπάθειες. Μπράβο σου για την δημοσίευση. Κατά τη περσινή ημέρα είχα κάνει αντίστοιχη ανάρτηση σχετική.. Θα πρέπει να κάνω και εφέτος αν προλάβω :) φιλάκια σου!

roadartist είπε...

..γιατί να μη προλάβω? 28*3 οκ έχουμε χρόνο (νόμιζα πως πέφτει 28/2, οπότε οκ) αλλά επειδή παίζει να το ξεχάσω ως τότε (γιατί έχω μια αφηρημάδα) θα σε χρίσω υπεύθυνη να μου το θυμίσεις εσύ ;) χοχο..

Margo είπε...

Γεια σου χαρούμενο Ροντάκι φτου φτου:)) Και βέβαια θα το θυμηθούμε, ολόκληρο ρολόι έχουμε στο πλάι να μας το θυμίζει.
Φιλιά!

Δημιουργία είπε...

Σαν ιδεα πολυ καλη,στην πραξη ομως ποσοι ειναι διατεθιμενοι να ακολουθησουν?

Margo είπε...

Δημιουργία... ας το κάνουμε ο καθένας για τον εαυτό του και ας επηρεάσουμε και όσους μπορούμε, όλο και κάτι θα βγει.

olivetreegirl είπε...

Φοβάμαι κι εγώ ότι μόνο συμβολικά θα έχει αποτέλεσμα κάτι τέτοιο... Αυτοί των οποίων οι πράξεις πραγματικά θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά δυστυχώς κωφεύουν...

Ανώνυμος είπε...

Αυτες οι πρωτοβουλίες δεν γινονται πολυ γνωστές...γι αυτο και δεν πετυχαινουν.Στο χερι μας ειναι να μαθευτει...

Margo είπε...

Ολιβάκι μου... πολλοί "μικροί" μπορούν να κάνουν τη διαφορά.. αν το πιστέψουμε θα γίνει! Εάν δεν είναι μόνο για εκείνη τη μέρα και προσπαθήσουμε να θυμόμαστε κάθε μέρα,τότε θα έχει αποτέλεσμα...

Margo είπε...

eyecons.. στο χέρι μας είναι όπως μπορεί ο καθένας..
Καλή σου μέρα:)

το πετάλι είπε...

"πήραμε τη ζωή μας λάθος
κι άλλάξαμε ζωή"


πολλά, να αλλάξουμε
και να αναθεωρήσουμε
στον τρόπο που ζούμε...

(καλημέρα Margo)

Margo είπε...

Πετάλι...
Καλέ μου Νίκο οι ποιητές με λίγα λόγια λένε πολλά και είναι πάντα επίκαιροι!
Πολλά να αλλάξουμε..πρέπει να αλλάξουμε είναι μονόδρομος πια..
Καλό σου βράδυ

marianaonice είπε...

Με ταξί με ταξί, ούτε συζήτησηηηη!!
:))))

Κωνσταντίνος Κόλιος είπε...

Έχω την αίσθηση πως τελικά ο πλανήτης θα σωθεί.
Όπως πάνε τα παγκόσμια δρώμενα με την κρίση ...
αυτοκινητοβιομηχανίες φαλιρίζουν και εργοστάσια κλείνουν.
Η κατανάλωση πετρελαίου περιορίζεται παράγοντας που ρίχνει την τιμή του.
Συνεπώς: Αν δεν μου κόψει το ρεύμα η Δέη μέχρι τότε θα συμμετάσχω :)
Αν μου το κόψει πάλι θα συμμετάσχω :)
Είδες η ΔΕΗ για το καλό μας φροντίζει :)

(πέρα από πλάκα,θα συμμετάσχω ναι,ζω στη φύση και ξέρω τι εστί )


Καληνύχτα

Margo είπε...

Κωνσταντίνε μου.. το πιστεύω και εγώ, σε καλό θα μας βγει η κρίση όπως και κάθε κρίση σε καλό βγάζει..
Είσαι από τους τυχερούς.. να ζεις στη φύση είναι πια προνόμιο. Και εγώ το έχω, είμαι ενάμισι χρόνο στο νησί μόνιμα και δε το μετανιώνω καθόλου!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΜΗΝ ΥΠΟΤΑΓΕΙΤΕ.
ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.
Μην υπακούσετε σαν "πρόβατα" στο κάλεσμα να κλείσετε τα φώτα σας το Σάββατο από 8.30 έως 9.30μμ.
Δεν είναι τίποτε παραπάνω από μια άσκηση επιβολής πειθαρχίας.
Πείτε ΟΧΙ στη μαζική υποταγή και στην ενοχοποίηση των πολιτών του κόσμου.

Δεν είμαστε ένοχοι εμείς οι απλοί πολίτες του κόσμου για την οικολογική καταστροφή του πλανήτη. Δεν εξαρτάται από εμάς η σωτηρία του πλανήτη.
Τον πλανήτη τον καταστρέφουν συστηματικά οι λίγοι, αθέατοι και μεγάλοι, που μπορεί να μη φορούν κουκούλες αλλά κρύβονται μέσα στις σκιές και παίζουν με τις ζωές μας σε ένα ντελίριο επίδειξης ισχύος.

ΜΗΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.
Δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι για αυτήν την ρυπογόνα τεχνολογία. Η ηλεκτροκίνηση των αυτοκινήτων ήταν δυνατή εδώ και 40 χρόνια αλλά θέλαν να πουλήσουν τα πετρέλαιά τους.
Δε μας έχουν αφήσει καμιά επιλογή από το να χρησιμοποιούμε την ρυπογόνα τεχνολογία τους κι έτσι αθελά μας να γινόμαστε συμμέτοχοι αυτής της οικολογικής καταστροφής.
Αυτοί οι μεγάλοι και ισχυροί έχουν την επιλογή της επιβολής μιας μή ρυπογόνας τεχνολογίας αλλά εμείς δεν έχουμε τη δυνατότητα της χρήσης μιας μή ρυπογόνας τεχνολογίας. Μας έχουν κάνει χωρίς την θέλησή μας συνένοχους σε ένα οικολογικό έγκλημα.
Και τώρα με αυτήν την άσκηση επιβολής πειθαρχίας προσπαθούν να μας αποσπάσουν και την ομολογία ότι εμείς είμαστε συνυπεύθυνοι για αυτήν την καταστροφή. Μας λένε ότι από εμάς εξαρτάται η σωτηρία του περιβάλλοντος όταν εμείς δεν έχουμε καμμία συμμετοχή στις αποφάσεις που καθορίζουν τη ζωή μας. Μας λένε να πλένουμε με κρύο νερό για να κάνουμε οικονομία στην Ενέργεια. Μα αν η ενέργεια παραγόταν από τον ήλιο και τον άνεμο τότε η παραγωγή της δε θα επιβάρυνε το περιβάλλον.
Το θέμα δεν είναι πόση ενέργεια καταναλώνουμε αλλά πόσο ρυπογόνος είναι ο τρόπος παραγωγής αυτής της ενέργειας κι αυτό δεν το καθορίζουμε εμείς, οι πολίτες του κόσμου, αλλά οι ασυνείδητοι, προδότες και μισάνθρωποι που παίρνουν τις αποφάσεις. Η Δ.Ε.Η. (ο ανηλεής αυτός δολοφόνος που το μόνο που ξέρει είναι να ρυπαίνει και να αυξάνει συνεχώς το κόστος της ενέργεια) ετοιμάζεται να κάνει κι άλλο εργοστάσιο παραγωγής ρεύματος με λιθάνθρακα.
Και τώρα μας ζητούν να κλείσουμε όλοι τα φώτα το Σάββατο από 8.30 έως και 9.30. Το ονομάζουν ώρα της Γης αλλά δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια άσκηση επιβολής πειθαρχίας και μια Δήλωση υπαιτιότητας και ενοχής για την οικολογική καταστροφή του περιβάλλοντος.

Αυτοί θέλουν για μια ώρα να είμαστε στο σκοτάδι.


Εμείς απαντάμε με μια ώρα μέσα στο φως.
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
ΝΑ... ΑΝΑΨΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΣΑΣ.

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ....

* ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ ΠΡΟΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ.
* ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΩΝ ΠΟΥ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ.
* ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ.
* Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
* ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ
* ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΖΗΤΟΥΜΕ ΤΟ ΦΩΣ. ΕΝΑ ΦΩΣ ΠΟΥ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΤΙΜΟ.
* ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΜΙΑΣ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝΕ, ΜΙΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗ ΓΝΩΣΗ, ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΦΩΤΟΔΟΤΗ ΗΛΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ.
* ΑΣ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ.


ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΜΕ ΦΩΣ.....

ΑΝΑΨΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΣΑΣ. ΑΣ ΛΑΜΨΕΙ Η ΝΥΧΤΑ. ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΑΣ ΛΟΥΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ...

ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ!!!!

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ....
ΟΝΑΣΑΝΔΡΟΣ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ