7 Δεκ 2008

Η χαρά μεταδίδεται


Είχα μία μέρα να ανοίξω τον υπολογιστή μου. Είπα να τον κλείσω επιτέλους αλλιώς δεν θα ετοίμαζα ποτέ τα πράγματα για το ταξίδι του γυρισμού (ήταν μια μικρή μετακόμιση). Εκτός απ' αυτό όμως έχω να κοιμηθώ πολύ καιρό πάνω από τέσσερις ώρες!!! Τους βάζω όλους για ύπνο και μετά αρχίζω το blogging. Όμως αφού φτάσαμε με το καλό και τακτοποίησα όλα τα πράγματα (πήγε μία) είπα να κοιμηθώ νωρίς, άλλα δεν άντεξα, είπα ας ρίξω μια ματιά. Άρχισα λοιπόν τη βόλτα μου στα blogs των φίλων και παρατήρησα ότι όλοι είχαν πολύ χαρούμενες , αισιόδοξες αναρτήσεις τόσο που ενθουσιάστηκα και δεν μπορούσα να μην γράψω κάτι γι' αυτό. Μα καλά σκέφτηκα συνεννοημένοι είναι, ή μήπως φταίνε τ' άστρα; Ένα είναι το σίγουρο ότι η χαρά μεταδίδεται . . . . Αν λοιπόν θέλετε να πάρετε λίγο από την χαρά τους τότε επισκεφθείτε
την www.aeglie.blogspot.com/2008/12/blog-post_06.html με τις επτά μεγάλες αλήθειες της, την http://www.liquiddaysgr.blogspot.com/2008/12/blog-post_05.html με την Αννούλα της, τον www.sershades.blogspot.com/2008/12/blog-post_06.html με το σούπερ δώρο, το http://www.sparklingshoes.blogspot.com/2008/12/happy-birthday-to-me.html εκεί θα δείτε και θ' ακούσετε, τη http://www.melie-gala.blogspot.com/2008/12/christmas-project.html με τα γλυκά Αη Βασιλάκια της , το http://www.voltastoneiro.blogspot.com/ με τα υπέροχα διαμάντια . . . δεν θα συνεχίσω άλλο γιατί θα πέσω πάνω στο πληκτρολόγιο!!!!!


Y.Σ. Βέβαια θα ήταν καλύτερα αν έγραφα π.χ εδώ και να έβγαινε η σελίδα που ήθελα αλλά αυτό δεν το έχω βρει ακόμα . . . . 

8 σχόλια:

Μαρία Δριμή είπε...

Δεν θα το πιστέψεις ότι ΠΑΛΙ πρόλαβα και σου απαντάω πρώτη τέτοια ώρα. Εφημερεύω και μόλις γύρισα από ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό στο Τμήμα Επειγόντων.
Η ανάρτησή σου ήταν μια πολύ ευχάριστη νότα... Τελικά με το blogging μπορείς να "συναντήσεις" κάποιο φίλο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Καλημέρα.

Margo είπε...

Καλημέρα Μαρία και καλή δύναμη!!!

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Να μαι κι εγώ , με το δεξί μπήκα, καλορίζικη η σελιδούλα σου !!
Έκανα μια βόλτα από την αρχή μέχρι τώρα , μου άρεσε η βόλτα και λέω να έρχομαι όποτε μπορώ !!
Χάρηκα και ξαφνιάστηκα για την προτίμησή σου στην σελιδούλα μου και σ ευχαριστώ πολύ !!
Ναι, η χαρά μεταδίδεται!!
Κι εγώ χαρά πήρα από την όμορφη σελίδα σου !!!!
Είδα την αγάπη σου στο σχέδιο , μου άρεσαν όσα έχεις καταφέρει με κάρβουνο (τι μου θύμισες) , ξεκινάμε την γνωριμία μας με μια κοινή αγάπη, την ζωγραφική !!
Επίσης είναι ενδιαφέροντα, όσα έγραφες για σένα, για τις προσπάθειές σου, για τα παιδιά σου, για την ζωή σου!! Τα διάβασα όλα !!
Θα τα λέμε , σαμιώτικα φιλιά !!

Ανώνυμος είπε...

εγώ πιο πολύ απ'όλα ταξίδεψα με τη μουσικη υπόκρουση του μπλογκ...:)

Eulie Aeglie είπε...

Όλα μεταδίδονται, αφού οι άνθρωποι είμαστε κύτταρα στο ίδιο κορμί. Ένα μέλος στο κορμί του θεού, που ονομάζεται ανθρωπότητα. Μακάρι να έχουμε πάντα τα υγιή προς μετάδοση, να εξαλειφθεί κάποτε η ασθένεια από την κυτταρική μνήμη. Καλή εβδομάδα.

Margo είπε...

Αθηνά καλώς σε βρήκα!
Με το "Αθηνά" ξαναμπήκα στο blog σου (δεν είχα δει το προφίλ σου) και κατάλαβα ότι ο πίνακας στο τίτλο είναι δικό σου, είδα και τα άλλα σου έργα...μου αρέσει πολύ η δουλειά σου νιώθω σα να βρήκα θυσαυρό!!! Θα τα λέμε σίγουρα τώρα που σ' ανακάλυψα...

Margo είπε...

cook
O Bach είναι πολύ ξεχωριστός και όπως λέει η Maria Jose κορυφαία μουσική προσωπικότητα!!

Aeglie
σπουδαία ευχή!! Λειτουργεί ως αντίβαρο με τα όσα συνέβησαν, δυστηχώς, προχθές στην Αθήνα...

Dorothy είπε...

Καλησπέρα Margo! Ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε μια νότα αισιοδοξίας και χαράς τουλάχιστον στα blogs, γιατί στις μέρες που διανύουμε τέτοια συναισθήματα κοντεύουν να γίνουν πολυτέλεια. Α, και το blogging όντως προκαλεί εθισμό! Καλό σου απόγευμα.