31 Δεκ 2013

Καλή Χρονιά!

Τέτοιο καιρό πέρυσι τo ένα έγινε τρία


και άλλο ένα έγινε επίσης τρίαΑυτές τις ημέρες περιμέναμε το ένα να γίνει τουλάχιστον δύο και να συνεχιστεί μια κατά τα άλλα συνηθισμένη κατάσταση. Όμως κάποιος τα σχεδίαζε αλλιώς. Το ένα έκανε δύο.. μόνο που γεννήθηκαν νεκρά. Και το άλλο έκανε επίσης δύο με την ίδια κατάληξη. Απ' ότι φαίνεται και οι μαμάδες θα ακολουθήσουν. Άρα αντί τα δύο να γίνουν έξι.. δεν θα μείνει τίποτα..

Επειδή λοιπόν αλλιώς τα περιμένουμε κι αλλιώς μας έρχονται, θα ευχηθώ να έχω και να έχουμε τη δύναμη να πραγματοποιούμε τους μικρούς ή μεγάλους μας στόχους, αλλά και τη σοφία ν΄αντέχουμε τις αναποδιές και τα απρόοπτα της ζωής μας. 

Όμορφα και γλυκά να περάσετε ετούτες τις ημέρες
 και ο νέος χρόνος να είναι για όλους ο καλύτερος που μπορεί!

μουσική: Khumbaya 
6 Δεκ 2013

μία κουκκίδα κόκκινο μέσα στο κρύο

Που πας πασχαλίτσα με τέτοιο καιρό;Μαζεύονται σύννεφα, δεν τα φοβάσαι;πυκνώσαν, θεριέψαν, μας κρύψαν το φωςπου πας πασχαλίτσα με τέτοιον καιρό;...μα δεν ανησυχώ για τον καιρό,
ούτε με νοιάζει πόσο θα ζήσωξέρω πως το φως δεν υπάρχει χωρίς το σκοτάδι και το σκοτάδι δίχως το φως..εικ.1 Μετά την κακοκαιρία μία βόλτα στον κήπο. Η μία έκπληξη ήταν πως οι λίγες ντοματιές που άφησα στο έλεος του χειμώνα ήταν φορτωμένες ντομάτες. Η άλλη ήταν η πασχαλίτσα :-)